Înveți să mănânci corect și sănătos pe timpul sarcinii sau alăptării.

• MENIURI SARCINĂ
MENIURI ALĂPTARE

Cartea necesară oricărei femei însărcinate sau care alăptează, cu mese sănătoase specifice, pentru ca bebelușul să beneficieze de toți nutrienții necesari dezvoltării.

Author picture

„O carte care nu ar trebui să lipsească nici unei femei însărcinate, cu rețete super simple, foarte gustoase și mai ales sănătoase.” - Marieta

235 lei  (57% reducere)

doar un preţ mic de 100 lei  (≈ 20.59 Euro)

*Atenție: Acest produs este un produs digital ce are 388 de pagini, în format .pdf – electronic! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

Mamica 2

Bună ziua Nutrifițioaselor! Vreau să vă arăt și să vă spun cum mi-a schimbat mie viața cartea Dietă în Sarcină și Alăptare, nu a fost ușor, dar nici imposibil. 

Am născut acum 1 an și aproape 2 luni. Când am născut aveam 75 kg și la 7 luni de la naștere aveam 67 de kg. Am dat întâmplător peste cărțile Iuliei, iar în mai puțin de o lună am dat 7 kg jos, fără ca lactația să fie afectată, iar bebe sănătos.

Am ținut Dieta în alăptare până acum 3 luni, iar acum o țin pe cea pentru sarcină. Acum sunt însărcinată din nou, am intrat în trimestru ÎI de sarcină, o sarcină mult dorită, dar foarte diferită de prima. Dacă la prima sarcină mâncăm orice doream, acum nu este așa, dar asta nu înseamnă că nu mănânc sănătos, încerc pe cât posibil să nu mă abat prea mult de la Dietă în sarcină și alăptare, am mai ,,călcat strâmb” dar în limita posibilații.

Dacă la prima sarcină pofteam mai mult dulce, acuma doresc mai mult acru, fructe multe și legume. Acum am 56 de kg, nu am pus până acuma nici un kg și îmi doresc ca această sarcină să fie una la fel de plăcută ca cealaltă.

Vreau să îi mulțumesc Iuliei pentru tot sprijinul acordat, pentru că a scris aceste cărți pentru noi și pentru că a apărut în viața mea. Mulțumesc! 🙏🤗😘

Mihaela F.

Mămică fericită

Bună, mă numesc Angela și sunt mama unei fetițe de 2 săptămâni. Am aflat că sunt însărcinată anul trecut în august, nu știam ce înseamnă alimentația sănătoasă. Începusem să iau în greutate foarte repede, până când am descoperit cărțile iuliei.

Nu am început imediat poate din comoditate, în luna decembrie situația mea s-a agravat. Eram suspectă de diabet și în doar 2 săptămâni am luat 4 kilograme.

Gândul că fetița mea ar avea de suferit din cauza mea, m-a speriat și am început alimentația din cartea “dietă în sarcină și alăptare”. După exact o lună am mers la control. Rezultat?

Analize perfecte. Am eliminat kilogramele în exces și chiar dacă mereu mâncăm nu mă mai simțeam rău. Nu stări de greață, nu balonare, practic mă simțeam foarte bine. Iulia mi-a fost mereu alături cu sfaturi și pentru orice nelămurire, cuvinte frumoase și de încurajare, mai ales că eu eram la prima sarcină. 

Datorită ei și alimentației sănătoase am născut o fetiță perfect sănătoasă, iar eu sunt o mămică fericită și împlinită. Continui cu alimentația sănătoasă pt că m-am obișnuit să mă simt excelent. Iulia, îți mulțumesc din suflet!

Angela R.

Mămică fericită

Mamica 3
Mamica 4

Vis împlinit! Sarcina ușoară și alăptare în curs liniștită. Toate și datorită cărții Dietă în sarcină și alăptare. Alimentația a fost foarte importantă în sarcină și cartea m-a ajutat enorm, atât pe mine cât și pe bebe.

Am plecat cu 61 kg, am ajuns la sfârșitul sarcinii cu 74kg. Acum la 2 săptămâni după naștere am 65kg.

Analizele sunt foarte bune, bebe e foarte bine, stil de viața sănătos NutriFitUp 🙂

Mulțumesc! 😍

Oana J.

Mămică fericită

Această carte este pentru tine dacă:

235 lei  (57% reducere)

doar un preţ mic de 100 lei  (≈ 20.59 Euro)

*Atenție: Acest produs este un produs digital ce are 388 de pagini, în format .pdf – electronic! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

Acestă carte îți oferă următoarele beneficii:

De ce am scris Dieta în Sarcină și Alăptare?

În primul rând, acestă carte este o abordare practică și din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: nutriție în sarcină sau alăptare și sport.

În România este foarte greu sau probabil aproape imposibil să găsești informațiile de care ai nevoie atunci când este vorba despre planuri nutriționale sănătoase (alimente sănătoase) în sarcină sau alăptare și, tototdată, exerciții fitness specifice care să te ajute în toată această perioadă frumoasă din viața unei femei.

Am fost însărcinată de două ori și, de fiecare dată, am întâmpinat probleme atunci când voiam să știu cum să mănânc sănătos, fără să pun sănătatea în pericol, a mea și a bebelușului meu.

Din păcate, în România nu prea am găsit informații concrete pe care să mă bazez.

Astfel, am fost nevoită să mă documentez din afară și să aplic singură tot ceea ce învățăm și, în timp, am dezvoltat propriile planuri nutriționale sănătoase, calculate caloric, atât pentru sarcină, cât și pentru alăptare.

Meniurile specifice sarcinii și alăptării diferă foarte mult față de un meniu pentru slăbire, mai ales că tu trebuie să mănânci și pentru bebelușul tău, care trebuie hrănit în mod corect.

De exemplu, în sarcină și alăptare nu mănânci ca să slăbești. Ci doar să îți controlezi greutatea cu ajutorul meniurilor sănătoase și bineînțeles aspectul fizic, cu ajutorul exercițiilor fitness specifice.

Am trecut de două ori prin sarcină și alăptare, am două fetițe minunate, fapt pentru care am înțeles toate aceste lipsuri pe care o femeie le poate avea și de aceea am conceput cele mai simple cărți pentru sarcină sau alăptare și sport și o comunitate dedicată. Și ghici ce?

FUNCȚIONEAZĂ, deoarece cu o comunitate dedicată, timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

Obiectivul meu este că anul 2020 să fie anul tău de reușită și să îți recapeți sau menții silueta și sănătatea.

Soluția pentru a-ți controla greutatea în sarcină sau alăptare

Mănânci sănătos, fără să acumulezi foarte multe kilograme, fără să te înfometezi)

“Femeia învinge tot, apoi plânge” – Grigore Vieru

NutriFitUp Logo

COMANDĂ CARTEA NECESARĂ PERIOADEI de SARCINĂ SAU ALĂPTARE

PENTRU MENȚINERE ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

235 lei  (57% reducere)

doar un preţ mic de 100 lei  (≈ 20.59 Euro)

*Atenție: Acest produs este un produs digital ce are 388 de pagini, în format .pdf – electronic! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

Despre autor:

Bună, eu sunt Iulia, Tehnician Nutriționist și Antrenor de Fitness certificat.

 

Iubesc tot ce este legat de sport și nutriție și, cu ajutorul tehnicilor proprii dezvoltate de-a lungul timpului, am reușit să schimb viețile mai multor femei.

 

Astfel, a luat naștere Dieta în Sarcină și Alăptare, ce conține informații concrete și testate, dezvoltate în urma rezultatelor mele și totodată a clientelor mele.

 

Știu cum este să ai nevoie de planuri nutriționale sănătoase, știu procesele, stările prin care treci atunci când ești însarcinată sau alăptezi, întrucât și eu am trecut de două ori prin a avea o greutate mare și apoi a slăbi, ajungând din nou la greutatea optimă. Deci da, chiar am experiență și te pot ajuta și pe tine.

 

Te aștept în comunitatea NutriFitUp VIP!

 
iulia-2

Ce pierzi dacă nu urmezi Dieta în Sarcină și Alăptare?

ce-pierzi

Nu vei afla informații despre nutriție

Nu vei avea mai multe informații privind alimentația în sarcină sau în alăptare, plus multe alte sfaturi și experiențe care te pot scăpa de multe griji

ce-pierzi

Nu vei ști cum să nu te îngrași în sarcină

Nu vei știi ce să faci astfel încât să nu te îngrași foarte mult pe tot timpul perioadei de sarcină și ce anume să mănânci, astfel încât să nu te afecteze nici pe tine, nici pe bebelușul tău.

ce-pierzi

Nu vei ști cum să te menții în greutate

Vei pierde șansa să afli cum poți să îți menții greutatea pe toată perioada în care ești însărcinată și cum să elimini senzația de foame continuă din mintea și corpul tău.

ce-pierzi

Nu vei face parte din comunitate

Nu vei face parte din grupul NutriFitUp VIP, dedicat doar femeilor (mămicilor) care vor să arate mai bine și, bineînțeles să aibă un stil de viață sănătos, atât pentru ele, cât și pentru copiii lor.

Ce spun fetele care au cumpărat deja

Cu greu si pasi timizi am zis ca vreau sa ajung de unde am plecat. Am decis sa fac un bebe, plecand de la greutatea de 77 kg si, pe tot parcursul sarcinii am mancat haotic, nu am tinut cont de nimic si am ajuns la 101 kg, da.. da.. de necrezut …. pana cand am intalnit-o pe Iulia si am zis DA. La 4 luni si jumatate de la nasterea prin cezariana am inceput dieta Iuliei, au fost zile in care am reusit sa respect ceea ce scria in carte si zile in care nu reuseam, dar asta nu m-a impiedicat sa dau inapoi. Nu am ajuns mereu la sala, dar am facut cand am putut antrenamentele acasa, am pornit de la 94 de kg, am slabit 10 kg si -12 cm, am avut perioade in care am stagnat, dar dupa aceea am progresat. Nu ma dau batuta si voi continua.
Oana
Sunt mamica a 3 copii ( toate 3 prin cezariana) prima nastere 2011 am acumulat 22 kg (am alaptat 5 luni exclusiv) a doua nastere 2016 am acumulat 10 kg (alaptat 1 luna, din motive medicale a trebuit sa opresc). Si surpriza… a treia sarcina in 2018 am acumulat doar 8 kg. eram fericită, am reușit sa alaptez 1 an 2 luni. In toată aceasta perioada, mai exact pana pe la 8 luni, am acumulat 10 kg mai mult decât in sarcina… Era frustrant pentru mine și am descoperi-o pe Iulia. Apoi prin curaj si cu ajutorul cartilor, cu retete simple si usor de gatit, am reusit sa slabesc usor si frumos. Iti multumesc, Iulia!
Maria
Dieta in sarcina si alaptare e dieta perfecta ❤️meniuri sanatoase, informatii utile, exercitii pt sarcina si nu in ultimul rand suportul iuliei atat moral cat si disponibilitatea in orice moment pt orice (sfaturi,nelamuriri,intrebari) RECOMAND din suflet.❤️ abia astept cartea de retete 🤗🤗🤗🤗 te pup Iulia si iti multumesc ❤️❤️❤️❤️
Angelica
Foarte utila cartea dieta in sarcina si alaptare! multe retete sanatoase si sfaturi de ajutor.diverse subiecte care ajuta mult pe perioada sarcinii si dupa!
Oana

COMANDĂ CARTEA NECESARĂ PERIOADEI de SARCINĂ SAU ALĂPTARE

PENTRU MENȚINERE ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

235 lei  (57% reducere)

doar un preţ mic de 100 lei  (≈ 20.59 Euro)

*Atenție: Acest produs este un produs digital ce are 388 de pagini, în format .pdf – electronic! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

BONUSURI

BONUS 1: Locul tău în comunitatea NutriFitUp VIP

Comunitatea NutriFitUp VIP este locul de unde te vei inspira și îți vei lua motivația zilnică, astfel încât să reușești și să treci cu brio prin fiecare încercare în drumul tău către un stil de viață sănătos.

BONUS 2: Suport 24/7 pe e-mail

Dacă ai o întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta oricând pe email, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

COMANDĂ CARTEA NECESARĂ PERIOADEI de SARCINĂ SAU ALĂPTARE

PENTRU MENȚINERE ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

235 lei  (57% reducere)

doar un preţ mic de 100 lei  (≈ 20.59 Euro)


*Atenție: Acest produs este un produs digital ce are 388 de pagini, în format .pdf – electronic! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la altă și este posibil să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimonialele.

© 2019 NutriFitUp. All Rights Reserved. Developed by ALY Media | Hosted by ixcloud.ro | Optimized by SEOproject | Termeni și condiții | Politica de cookies | Protecția datelor personale

NutriFitUp utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a NutriFitUp cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.