Peste 800 de femei au slăbit cu Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit! Crede-mă, funcționează! 

 

 

Dacă nu ar trebui să mănânci mai puțin, ci mai degrabă mai echilibrat ca să obții rezultatele pe care le dorești?

Îți ofer o nouă oportunitate de a slăbi fără să te înfometezi, fără să faci sport epuizant, tot ce trebuie să faci este doar să îți acorzi și ție puțin timp. 

 

Înainte de a intra în programul acesta pentru slăbit, vreau să îți spun nu o să fii singură. O să ai tot suportul meu și al fetelor care au slăbit deja pe grupul NutriFitUp VIP, la care poți să ai acces.

 

Ele au reușit! 

CU PACHETUL NUTRIFITUP PENTRU SLĂBIT, VEI ARĂTA PROBABIL CEL MAI BINE

Ce este pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

În primul rând, acest pachet este o abordare practică din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: detoxifiere, nutriție și sport.

După cum prea bine știi, industria fitness-ului și a nutriției este în plină expansiune. Însă, în același timp, tot mai multe femei suferă mai mult ca oricând de obezitate și un aspect fizic de care nu sunt mulțumite.

Fie că au luat mai multe kilograme în plus fără nici un motiv, fie că au născut și „s-au trezit” că arată altfel. În toată această industrie “a slăbitului și a aspectului fizic” există o verigă lipsă: SIMPLITATEA!

Motivul principal pentru care femeile renunță să arate mai bine, este pentru că sunt copleșite de complexitatea cursurilor și a informației. Mai ales că avem obiceiul de a ne lua după sfaturile prietenelor, care, de cele mai multe ori nu ni se aplică.

Am înțeles de acest aspect în timpul când am fost și eu însărcinată și am acumulat multe kilograme în plus, fără să găsesc indicații exacte și ușoare. De aceea am conceput cel mai simplu pachet de detoxifiere, nutriție și sport, în urma lucrului cu sute de femei.

Și ghici ce? Este și cel mai eficient, deoarece cu timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

Obiectivul Meu Este Ca Să Te Ajut Să Intri În Cea Mai Bună Formă A Ta.

doar 119 Lei 

✓ VREAU SĂ SLĂBESC

Transport Gratuit în România! 

Cui se adresează Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit este pentru tine dacă:

✅ Vrei să slăbești repede peste 3 kilograme

✅ Vrei să slăbești cu o dietă sănătoasă, fără să te mai îngrași la loc

✅ Vrei să încapi în hainele strâmte pe corp și să arăți mai bine

✅ Vrei să faci parte dintr-o comunitate de femei cu aceleași obiective ca și tine

✅ Vrei să faci lucruri pentru a te simți din nou bine în pielea ta și pentru a ajuta organismul tău să intre în echilibru

Pentru cine NU este?

❌ pentru acele femei care consideră că nu contează dacă sunt supraponderale

❌ pentru acele femei pentru care nu contează deloc cum arată

❌ pentru acele femei care cred că făcând ce au făcut până acum, vor avea alte rezultate

Cine este autorul cărților din Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

Sunt Iulia Bledea, mama a două fetițe magnifice, care îmi aduc zilnic un strop de fericire și foarte multe zâmbete pe față, o soție devotată, Tehnician Nutriționist și un Antrenor de Fitness Ambițios.

Am trecut de două ori prin a avea o greutate mare și apoi a slăbi, ajungând din nou la greutatea optimă. Deci da, chiar am experiență și te pot ajuta și pe tine să scapi de kilogramele în plus.

Datorită detoxifierii, sportului și alimentației sănătoase, femeile au ajuns să slăbească, să se iubească, să se accepte și să se simtă bine în pielea lor.

Știu că îți dorești să fii slabă, să schimbi mărimea la haine, cunosc toate aceste dorințe, pentru că a fost o perioadă când am avut aceleași dorințe ca și tine și am reușit să mi le îndeplinesc!

Pe lângă ce am promis mai sus, deoarece îmi place mereu să dau maxim din ce pot, ofer două bonusuri dacă comanzi Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit.

 

+ Acces în Grupul secret NutriFitUp VIP 

+ Suport 24/7

Cât crezi că valorează Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

CÂT TE-AR COSTA SĂ FACI SINGURĂ O TRANSFORMARE CARE POATE EȘUA FOARTE UȘOR?

ANTRENOR PERSONAL 800 lei

Dacă alegi să lucrezi cu un antrenor personal timp de o lună de zile, costul mediu unui antrenor este 800 lei pe lună.

TEHNICIAN NUTRIȚIONIST 500 lei 

Un program alimentar definit de un tehnician nutriționist, presupunând că dorești să fii asistată pe parcursul lunii, vei plăti un preț mediu de 500 de lei (dietă + consultație).

INVESTIȚII FĂCUTE DE UNA SINGURĂ 1.700 lei

Presupunând că te apuci singură de muncă, plătești abonament la sala de sport, cumperi suplimente și mâncare precum și materiale educaționale, echipament sportiv și toate lucrurile de care crezi că ai nevoie și tot nu ai rezultate, riști să pierzi aproximativ 1.700 de lei în următoarea lună, făcând lucruri ce nu funcționează.

CARE ESTE INVESTIŢIA PENTRU PACHETUL NUTRIFITUP PENTRU SLĂBIT COMPLET?

E important să știi că deși valorile din stânga sunt reale, șansele să le poți lua separat și să funcționeze sunt foarte mici, pentru că fiecare expert vine cu propria versiune despre ce funcționează.

VALOAREA PACHETULUI: 3130 lei

Poți verifica, printr-o simplă căutare pe Google, valorile de mai sus și vei constata că acestea sunt costuri reale pentru o metodă ce implică sport și nutriție pentru doar 4 săptămâni (Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit îl ai pe viață).

INVESTIŢIA: 119 lei

Aceasta e suma pe care este nevoie să o investești pentru a beneficia de Pachetul NutriFitup pentru Slăbit complet. Salvezi între 2500 și 3000 de lei și câștigi suportul unei comunități de femei cu aceleași greutăți ca și tine, care știu prin ce treci și cum să te susțină.

Transport Gratuit în România! 

Garantie 100% banii înapoi!

Sunt atât de sigură că vei reuși dacă aplici informațiile din cărțile NutriFitUp, încât, dacă nu slăbești și vina este a mea, îți ofer 100% banii înapoi fără să stau pe gânduri!

CE SPUN CELE CARE AU SLĂBIT DEJA CU NOI?

*Toate informațiile și secretele nutriționale din cărțile ce alcătuiesc pachetul NutriFitUp pentru Slăbit, au fost testate și aplicate pe sute de cliente de către
Iulia Bledea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist.

Nona Borches

Trebuie să recunosc că atunci când am auzit de la anumite persoane despre programul NutriFitUp, despre dedicarea totală a Iuliei despre faptul că toate astea (detoxifiere, dietă sport) nu sunt la fel de costisitoare, ajung cam la jumatea prețului decât dacă ai plăti un nutriționist săptămânal, un antrenor de fitness, nu am vrut să cred… Până într-o zi în care m-am decis și viața mea s-a schimbat în foarte bine. Am reușit cu ajutorul ei să scap de 11 kg și citind cartea zi de zi, m-a motivat tot mai mult să pot și să vreau. Nu am crezut niciodată că eu și familia mea vom adopta stilul de viață benefic corpului nostru, sufletului nostru …. Mulțumesc Iulia! Recomand din toată inima pachetul NutriFitUp pentru Slăbit! Mulțumesc!!

Aleks Pie

Momentul în care m-am urcat pe cântar și am văzut că am greutatea de 78 kg. Atunci mi-am dat seama că am o problemă. Până atunci nu-mi dădeam seama cât de tare mă îngrășasem. Când îmi rămâneau hainele mici, îmi luam altele, viața își urma cursul normal. Pur și simplu nu conștientizam. Dar în ziua aceea am zis: STOP! Trebuie să slăbesc. Inițial am vrut să scap doar de câteva kilograme, dar văzând rezultatele, nu m-am mai oprit! Pachetul NutriFitUp nu este o dietă, este pur si simplu un stil de viață sănătos, mâncăruri diversificate. A fost cea mai bună alegere. Multumesc!!

Catalina Savuca

Cu ajutorul detoxifierii am reușit să scap de 3 kg. Am continuat cu dieta care conține mese variate și ușor de pregătit plus antrenamentele explicate în detaliu. Recomand cu cea mai mare încredere!

Gina Alexandra Benyo

Cu Pachetul NutriFitUp am dat un restart vieții mele, după ce-am născut și-am început să mănânc haotic. Am reușit să pierd 7 kg iar soțul meu 12 kg, dar mai mult decât atât am câștigat o super comunitate de femei puternice, am învățat să gătesc rețete delicioase și să consum combinații și legume pe care nu le foloseam anterior. Este extrem de reconfortant să știi că poți mânca smart și slăbi frumos. Am învățat din aceste cărți și de pe grupul secret și rețete de dulciuri făcute în casă, delicioase. Am mai găsit extrem de practic faptul că nu trebuie să inventez rețete, e scris tot în carte, mură în gură, numai să mergi să cumperi ingredientele și să te apuci de treabă. Nu în ultimul rând, suportul Iuliei, necondiționat, a fost extrem de important. Sunt deja 2 luni de când am terminat dieta și am acest stil de viață care ne-a schimbat viața în bine, tot așa mâncăm, tot așa gătim și slăbim frumos în continuare, acest mod de-a trăi ne-a cucerit definitiv. Recomand pachetul NutriFitUp pentru toate femeile care își doresc să redevină cea mai bună variantă a lor (format fizic). Eu sunt extrem de încântată să intru, din nou, în hainele pe care le purtam înainte de a rămâne însărcinată. Mulțumesc Iulia, pentru că datorită talentului tău și a dedicării tale, eu sunt o mămică care se simte foarte bine în pielea ei, din nou. Încredere!

Mihaela Marţincu

Recomand tuturor care vor să adopte un stil de viață sănătos! Printr-o hrănire sănătoasă, automat veți slăbi. După dieta NutriFitUp, am ajuns la kg dorite și cel mai important…să fiu mândră de corpul meu! Balonarea, constipația și oboseala acea insuportabilă nu mai există!!! Recomand cu încredere pachetul NutriFitUp! Pentru mine este cea mai bună alegere! Mă bucur că te-am cunoscut Iulia Bledea!

Mimi Mihaela

Datorită pachetului NutriFitUp am reușit să slăbesc 9 kilograme. Am început cu detoxifierea și am continuat cu dieta și antrenamentele. Atât mesele cât și exercițiile sunt foarte bine gândite și ușor de realizat. Pentru mine au devenit un mod de viață. Recomand cu toată încrederea!

Elena Mihai

Recomand pachetul NutriFitUp cu cea mai mare încredere. Este un stil de viață sănătos cu care te simți plină de energie, slăbești frumos și sănătos, mâncând porții destul de mari și super gustoase. Eu am început cu detoxifierea, apoi cu celelalte 2 cărți și am reușit să dau jos 5 kg. Avem susținere pe grup și răspuns la toate întrebările noastr. Mă simt minunat.

Ella Darius

Promisiunea primită la început de drum e, pe cât de frumoasă pe atât de reală, iar de-a lungul celor 3 luni până acum în cazul meu, ajungi să acumulezi atât de multe informații valoroase încât la final chiar devii propriul nutriționist! Am intrat în comunitatea NutriFitUp și NutriFitUp VIP cu gândul să slăbesc sănătos și să-mi îmbunătățesc cunoștințele în ceea ce privește alimentația, sperând astfel să primesc informații gen combinații între alimente, reguli alimentare permise vs. reguli alimentare interzise, etc. Am constatat însă cu surprindere și bucurie că aici chiar totul e real…prin sesiunile video făcute de Iulia și prin răspunsurile ei prompte la întrebarile noastre, înveți practic tot ceea ce trebuie să știi despre corpul uman, cum funcționează el, cum să te alimentezi, cum să te energizezi, să te regenerezi, să te vindeci, cum să te schimbi la nivel profund, cum să slăbești sănătos. Așadar în concluzie am învățat să mă hrănesc (la nivel celular), nu doar să mănânc și am constatat că NutriFitUp este o comunitate, un loc unde prinzi curaj și îți menții motivația pt a avea un stil de viață sănătos. Are argumente logice și clar exprimate, te ajută, îți oferă suport și te îndreaptă spre un stil de viață la care o dată încercat, cu greu ai mai putea renunța. ÎȚI MULȚUMESC PENTRU RĂBDARE, PREZENȚA, CUVINTE POTRIVITE, PT DOJENELI BLÂNDE, PT MINTEA ȘI INIMA TA DESCHISĂ!

Elera Oana

The best, am învățat multe lucruri noi și am adoptat un stil de viață sănătos, pe care încă îl urmez de ceva timp. Recomand!

Maria Curic

Pachetul conține 3 părți, peste 90 de rețete pentru slăbit foarte bine detaliate, practice și ușoare. Slăbești ușor și sănătos. Vă recomand!

Menhart Loredana

Cele 3 cărți sunt cea mai bună alegere pe care am făcut-o atunci când le-am comandat. Rețete delicioase și ușor de preparat, antrenamente foarte frumos explicate. Până acum cu cele 3 cărți pt slăbit am reușit să pierd 3 kg. Recomand din toată inima!

 

Devino cea mai bună versiune!

doar 119 Lei

✓ Da, vreau să am astfel de rezultate!

Transport Gratuit în România! 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta și este posibil să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.