Peste 2000 de femei au slăbit cu Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit! Crede-mă, funcționează! 

 

 

Dacă nu ar trebui să mănânci mai puțin, ci mai degrabă mai echilibrat ca să obții rezultatele pe care le dorești?

Îți ofer o nouă oportunitate de a slăbi fără să te înfometezi, fără să faci sport epuizant, tot ce trebuie să faci este doar să îți acorzi și ție puțin timp. 

 

Înainte de a intra în programul acesta pentru slăbit, vreau să îți spun nu o să fii singură. O să ai tot suportul meu și al fetelor care au slăbit deja pe grupul NutriFitUp VIP, la care poți să ai acces.

CU PACHETUL NUTRIFITUP PENTRU SLĂBIT, VEI ARĂTA PROBABIL CEL MAI BINE

Ce este pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

În primul rând, acest pachet este o abordare practică din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: detoxifiere, nutriție și sport.

După cum prea bine știi, industria fitness-ului și a nutriției este în plină expansiune. Însă, în același timp, tot mai multe femei suferă mai mult ca oricând de obezitate și un aspect fizic de care nu sunt mulțumite.

Fie că au luat mai multe kilograme în plus fără nici un motiv, fie că au născut și „s-au trezit” că arată altfel. În toată această industrie “a slăbitului și a aspectului fizic” există o verigă lipsă: SIMPLITATEA!

Motivul principal pentru care femeile renunță să arate mai bine, este pentru că sunt copleșite de complexitatea cursurilor și a informației. Mai ales că avem obiceiul de a ne lua după sfaturile prietenelor, care, de cele mai multe ori nu ni se aplică.

Am înțeles de acest aspect în timpul când am fost și eu însărcinată și am acumulat multe kilograme în plus, fără să găsesc indicații exacte și ușoare. De aceea am conceput cel mai simplu pachet de detoxifiere, nutriție și sport, în urma lucrului cu sute de femei.

Și ghici ce? Este și cel mai eficient, deoarece cu timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

Obiectivul Meu Este Ca Să Te Ajut Să Intri În Cea Mai Bună Formă A Ta.

doar 99 238 Lei 

✓ VREAU SĂ SLĂBESC

Intra in comunitatea NutriFitUp VIP! 

Cui se adresează Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit este pentru tine dacă:

✅ Vrei să slăbești repede peste 3 kilograme

✅ Vrei să slăbești cu o dietă sănătoasă, fără să te mai îngrași la loc

✅ Vrei să încapi în hainele strâmte pe corp și să arăți mai bine

✅ Vrei să faci parte dintr-o comunitate de femei cu aceleași obiective ca și tine

✅ Vrei să faci lucruri pentru a te simți din nou bine în pielea ta și pentru a ajuta organismul tău să intre în echilibru

Pentru cine NU este?

❌ pentru acele femei care consideră că nu contează dacă sunt supraponderale

❌ pentru acele femei pentru care nu contează deloc cum arată

❌ pentru acele femei care cred că făcând ce au făcut până acum, vor avea alte rezultate

Cine este autorul cărților din Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

Sunt Iulia Bledea, mama a două fetițe magnifice, care îmi aduc zilnic un strop de fericire și foarte multe zâmbete pe față, o soție devotată, Tehnician Nutriționist și un Antrenor de Fitness Ambițios.

Am trecut de două ori prin a avea o greutate mare și apoi a slăbi, ajungând din nou la greutatea optimă. Deci da, chiar am experiență și te pot ajuta și pe tine să scapi de kilogramele în plus.

Datorită detoxifierii, sportului și alimentației sănătoase, femeile au ajuns să slăbească, să se iubească, să se accepte și să se simtă bine în pielea lor.

Știu că îți dorești să fii slabă, să schimbi mărimea la haine, cunosc toate aceste dorințe, pentru că a fost o perioadă când am avut aceleași dorințe ca și tine și am reușit să mi le îndeplinesc!

Pe lângă ce am promis mai sus, deoarece îmi place mereu să dau maxim din ce pot, ofer două bonusuri dacă comanzi Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit.

 

+ Acces în Grupul secret NutriFitUp VIP 

+ Suport 24/7

Cât crezi că valorează Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit?

CÂT TE-AR COSTA SĂ FACI SINGURĂ O TRANSFORMARE CARE POATE EȘUA FOARTE UȘOR?

ANTRENOR PERSONAL 800 lei

Dacă alegi să lucrezi cu un antrenor personal timp de o lună de zile, costul mediu unui antrenor este 800 lei pe lună.

TEHNICIAN NUTRIȚIONIST 500 lei 

Un program alimentar definit de un tehnician nutriționist, presupunând că dorești să fii asistată pe parcursul lunii, vei plăti un preț mediu de 500 de lei (dietă + consultație).

INVESTIȚII FĂCUTE DE UNA SINGURĂ 1.700 lei

Presupunând că te apuci singură de muncă, plătești abonament la sala de sport, cumperi suplimente și mâncare precum și materiale educaționale, echipament sportiv și toate lucrurile de care crezi că ai nevoie și tot nu ai rezultate, riști să pierzi aproximativ 1.700 de lei în următoarea lună, făcând lucruri ce nu funcționează.

CARE ESTE INVESTIŢIA PENTRU PACHETUL NUTRIFITUP PENTRU SLĂBIT COMPLET?

E important să știi că deși valorile din stânga sunt reale, șansele să le poți lua separat și să funcționeze sunt foarte mici, pentru că fiecare expert vine cu propria versiune despre ce funcționează.

VALOAREA PACHETULUI: 3000 lei

Poți verifica, printr-o simplă căutare pe Google, valorile de mai sus și vei constata că acestea sunt costuri reale pentru o metodă ce implică sport și nutriție pentru doar 4 săptămâni (Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit îl ai pe viață).

INVESTIŢIA: 99 238 lei

Aceasta e suma pe care este nevoie să o investești pentru a beneficia de Pachetul NutriFitup pentru Slăbit complet. Salvezi între 2500 și 3000 de lei și câștigi suportul unei comunități de femei cu aceleași greutăți ca și tine, care știu prin ce treci și cum să te susțină.

+Acces in grupul pentru Slabit! 

Garantie 100% banii înapoi!

Sunt atât de sigură că vei reuși dacă aplici informațiile din cărțile NutriFitUp, încât, dacă nu slăbești și vina este a mea, îți ofer 100% banii înapoi fără să stau pe gânduri!

*Toate informațiile și secretele nutriționale din cărțile ce alcătuiesc pachetul NutriFitUp pentru Slăbit, au fost testate și aplicate pe sute de cliente de către
Iulia Bledea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist.

doar 99 238 Lei

✓ Da, vreau să am astfel de rezultate!

Suport 24/7 pe email! 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta și este posibil să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.