Programul recomandat de peste 2000 de femei, care te ajută să arzi kilogramele fără să te înfometezi!!

 

 

 • te-ai săturat să ții diete stricte fără nici un efect vizibil?
 • te-ai săturat să mănânci aceleași mese seci, fără gust?
 • te-ai săturat să te înfometezi, fără să dai jos nici un gram pe cântar?

și…

 • vrei să slăbești sănătos, mâncând variat, fără să faci foamea și fără să te mai îngrași la loc?

    Îndrăznește să crezi că se poate!

 

doar 99 238 lei + transport 

✓ COMANDĂ ACUM PACHETUL TĂU

Alătură-te comunității NutriFitUp VIP!

Ce rezultate și beneficii vei avea?

în primul rând, nu vei mai pierde timpul și banii cu diete personalizate online care încep de la 100 de euro (≈ 470 lei) în sus sau pe consultații online la orice nutriționist care te pot costa peste 40 de euro (≈ 190 lei) pe săptămână.

–> Vei plăti o singură dată doar 99 238 de lei pentru aceste 3 cărți necesare pentru slăbit! 

… apoi, cu ajutorul acestor 3 cărți din Pachetul NutriFitUp pentru Slăbit:

 vei da kilogramele jos într-un mod cât mai sănătos, fără pastile, ceaiuri minune, tăiatul stomacului și alte nebunii ce atacă doar efectul, nu și cauza

cu ajutorul exercițiilor, îți vei îmbunătăți circulația sângelui, somnul și buna funcționare a sistemului imunitar  

 vei elimina toxinele care ajung în organism din diferite alimente, medicamente, cosmetice, din aerul pe care îl respiri sau chiar din apa potabilă

Care sunt cele 3 cărți necesare pentru slăbit?

1. Cartea Detoxifierea NutriFitUp – 7 Zile

 • Atenție: Mâncare solidă, nu sucuri și/sau ceaiuri!
 • Detoxifierea reprezintă „resetul” pe care îl dai organismului tău. Poți pierde cel puțin 3 kilograme dacă respecți indicațiile din Detoxifiere, fără să te înfometezi.
 • O detoxifiere bună trebuie să fie naturală, să conțină doar ingrediente naturale și să aibă și meniurile ușor de preparat cu legătură directă cu ingredientele din Detoxifiere.
 • Cu ajutorul Detoxifierii, vei elimina toxinele din organism, vei avea mult mai multă energie și vei scăpa de balonare.
 • Conține atât ingredientele necesare pentru detoxifiere, cât și rețetele de care ai nevoie ca Detoxifierea să fie una bună, naturală și cu rezultate pe măsură.

2. Cartea Dieta NutriFitUp pentru Slăbit

 • Imediat după prima săptămână de Detoxifiere, ai nevoie de un plan nutrițional bine pus la punct, care să cuprindă rețete variate, sănătoase și ușor de preparat.
 • Dieta NutriFitUp pentru Slăbit are peste 90 de rețete unice, împărțite caloric în 3 tipuri de diete: 1300 de calorii, 1500 de calorii și 1800 de calorii.
 • Este ca o carte de bucate dedicată Slăbirii, pentru că te ajută să dai jos kilogramele în plus, în mod natural. Fără prafuri sau chimicale!
 • Modul de preparare al rețetelor este explicat pe înțelesul tuturor și bineînțeles, beneficiile fiecărui aliment. Astfel vei înțelege importanța alimentelor din Dietă.

3. Cartea Antrenamente NutriFitUp pentru Femei și Mămici

 • Te ajută să arzi grăsimea în plus și să te tonifiezi mai ușor. Asta înseamnă că vei avea un fund mai bombat, o piele fermă și te vei simți mult mai bine.
 • Poți alege să faci fitness acasă sau la sală. Conține tipurile de exerciții indoor și outdoor pe care le poți face oriunde poți, în funcție de timpul tău.
 • Îți va face mult bine și vei fi tentată să încerci și alte exerciții, pe care le poți face fie acasă, fie la sală. Exercițiile fitness îți vor îmbunătăți sănătatea.
 • Vei avea fiecare exercițiu explicat, pentru a face corect mișcarea și astfel să eviți accidentările.

Ce pierzi dacă nu cumperi acum pachetul pentru slăbit… 

 Nu vei ține o detoxifiere, o dietă și nu vei face exerciții fitness corect, rețeta ideală cu care au reușit să slăbească peste 2000 de femei, atât din România, cât și din afară.

Vei pierde șansa să elimini toxinele din organismul tău, să scapi de constipație și de senzația de oboseală.

Nu te vei simți bine în pielea ta și nici nu vei încăpea în hainele strâmte, pentru că nu vei slăbi sănătos si vei risca să te îngrași mai mult. 

Nu vei face parte din grupul NutriFitUp VIP și nu vei avea parte de motivația necesară ca să slăbești sănătos.

doar 99 238 lei + transport

Crede-mă, pachetul NutriFitUp pentru Slăbit chiar funcționează!

În ultimul an am ajutat peste două mii de românce, din țară sau din afară, să ardă grăsimea de pe abdomen, coapse sau brațe și să intre în forma lor cea mai bună!

 

Ai Garantie 100% banii inapoi! 

Dacă nu slăbești și vina este a mea, îți ofer 100% banii înapoi!

Îți ofer și 2 bonusuri speciale:

NutriFitUp VIP Group Photo

Bonus 1: Acces în Grupul secret pe Facebook NutriFitUp VIP

 • Membrele NutriFitUp au acces la grupul secret de pe Facebook, NutriFitUp VIP unde, răspundem întotdeauna la întrebările cu privire la detoxifiere, slăbire, antrenamente sau orice altă nelămurire pe care o au. 
 • Zilnic, membrele NutriFitUp VIP postează ceea ce mănâncă, ce antrenamente fac, experiențe noi și, foarte important, rezultatele pe care le au.
 • Comunitatea NutriFitUp VIP este o comunitate în continuă creștere, cu peste 2000 de membre, dedicată doar femeilor care care Vor, Pot și Reușesc!
NutriFitUp

Bonus 2: Suport pe Email sau Messenger 24/7

Îți răspundem într-un timp cât mai scurt pe email sau messenger, ca să te ghidăm/ajutăm în procesul tău de detoxifiere/slăbire și să ne asigurăm că ai rezultate.

Dacă ai întrebări cu privire la Dietele sau programele NutriFitUp, te rugăm să ne trimiți un email oricând. Această opțiune este inclusă tuturor Clientelor NutriFitUp.

Fii tu următoarea poveste de succes NutriFitUp!

 

doar 99 238 lei + transport

✓ CUMPĂRĂ ACUM PACHETUL TĂU

+ Bonus: acces în grupul NutriFitUp VIP

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la altă și este posibil să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimonialele.