Soluția aleasă de peste 4.896 de femei atât din România, cât și din afară pentru a slăbi sănătos!

Detoxifiere. Dietă. Sport.

Cu aceste 3 cărți digitale unice, poți să slăbești sănătos, alături de cele peste 4.896 de fete din grupul NutriFitUp VIP!!

Author picture

„Cea mai bună decizie pe care am luat-o, a fost să achiziționez aceste cărți!” - Olimpia

peste 800 de pagini

330 lei (55% Reducere)

doar 147 lei (≈ 30 Euro)

Atenție: Acest produs este un produs digital care conține 3 cărți în format .pdf – electronic, ce cumulează un total de peste 800 de pagini! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

peste 800 de pagini in PDF

Doar câteva dintre transformări

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la altă și este posibil
să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimonialele.

Recomand cărțile Iuliei, de asemenea urmărirea activității ei în online - rezultatele sunt pe măsură, însă este nevoie și de bunăvoință din partea noastră 🙂 NutriFitUp oferă un pachet de resetare a alimentației personale, atât de greșită în ultima vreme. Da, scepticismul este normal, dar odată cu primele zile apar și rezultate precum o stare generală de bine. Succes tuturor și dacă vă doriți o schimbare pozitivă pe termen lung, alegeți NutriFitUp și nu veți regreta!
Madalina

Iată ce primești odată cu aceste 3 cărți digitale necesare pentru slăbit!

Antrenamente Live NutriFitUp
Antrenamente Live NutriFitUp

Dacă prețul este un impediment pentru tine, atunci soluția mea nu este ceea ce cauți!

Îți explic de ce:

Secretul este să înțelegi valoarea pe care o primești odată cu aceste 3 cărți necesare pentru slăbit.

Dacă nu ești dispusă să investești acești bani, atunci cu siguranță nu vei investi nici efortul necesar pentru a reuși.

Timpul și efortul enorm depus atât de mine cât și de echipa mea pentru a-ți oferi toate informațiile necesare și pentru a-ți ușura efortul adoptării unui stil de viață sănătos nu sunt suficiente, dacă nu acționezi.

Iar ca să acționezi și să și reușești, trebuie să îți iei un angajament!

 

Dacă din start, vezi prețul ca o piedică, știm sigur că nu vei aplica informațiile primite ca să slăbești sănătos, nici dacă le primești gratis!

330 lei (55% Reducere)

doar 147 lei (≈ 30 Euro)

Atenție: Acest produs este un produs digital care conține 3 cărți în format .pdf – electronic, ce cumulează un total de peste 800 de pagini! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

Gândește-te! Plătești o singură dată 330 147 lei (cât aproximativ un abonament pe o singură lună la sală) și ai acces pe viață la informații testate și validate de către peste 4.896 de femei care acum au rezultate wow!

Aceste 3 cărți sunt pentru tine dacă:

330 lei (55% Reducere) 

doar 147 lei (≈ 30 Euro)

(peste 4.896 de femei au cumpărat deja)

Atenție: Acest produs este un produs digital ce are 296 de pagini, în format .pdf – electronic! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

Cărțile oferă următoarele beneficii:

peste 800 de pagini in PDF

De ce ai nevoie de Detoxifiere, Dieta și Antrenamente?

În primul rând, aceste 3 cărți sunt o abordare practică și din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: curățare interioară, nutriție și sport.

În întreaga lume, industria fitness-ului și a nutriției este în plină creștere. Însă, în același timp, tot mai multe femei suferă mai mult ca oricând de obezitate și un aspect fizic de care nu sunt mulțumite și fac din oglindă cel mai mare dușman al lor.

 

În toată această industrie “a slăbitului și a aspectului fizic” există două mari probleme:

Motivul principal pentru care femeile renunță să mai arate bine, este pentru că sunt copleșite de fel și fel de informații complexe și diete de pe internet, care, probabil nu li se aplică lor.

Apoi, dacă cumpără o dietă online sau aplică informațiile găsite de pe anumite site-uri, de cele mai multe ori eșuează pentru că nu au suportul unui atrenor și tehnician nutriționist certificat care, să le fie alături în fiecare zi din săptămână. Suplimentar, dacă nu au exemple și motivație în fiecare zi, drumul către obiectivul final poate dureros.

Eu am înțeles acest aspect și de aceea am conceput cele mai simple cărți pentru slăbire și sport și o comunitate dedicată pentru slăbit. Și ghici ce?

FUNCȚIONEAZĂ, deoarece cu o comunitate dedicată, timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

Obiectivul meu este ca anul 2020 să fie anul tău de reușită și să îți recapeți silueta și sănătatea.

Soluția pentru a slăbi și a-ți controla greutatea

(chiar dacă ai peste 80 de kilograme)

“Femeia învinge tot, apoi plânge” – Grigore Vieru

NutriFitUp Logo

COMANDĂ CELE 3 CĂRȚI NECESARE

PENTRU SLĂBIT ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS​

peste 800 de pagini in PDF

330 lei (55% Reducere)

doar 147 lei (≈ 30 Euro)

(peste 4.896 de femei au cumpărat deja)

Atenție: Acest produs este un produs digital care conține 3 cărți în format .pdf – electronic, ce cumulează un total de peste 800 de pagini! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

peste 800 de pagini in PDF

Despre autor:

Bună, eu sunt Iulia, Tehnician Nutriționist și Antrenor de Fitness certificat.

 

Iubesc tot ce este legat de sport și nutriție și, cu ajutorul tehnicilor proprii dezvoltate de-a lungul timpului, am reușit să schimb viețile mai multor femei

 

Astfel, au luat naștere Cărțile NutriFitUp pentru Slăbit, ce conțin informații concrete și testate, dezvoltate în urma rezultatelor clientelor mele.

 

Știu cum este să slăbești, procesele prin care treci, întrucât și eu am trecut de două ori prin a avea o greutate mare și apoi a slăbi, ajungând din nou la greutatea optimă. Deci da, chiar am experiență și te pot ajuta și pe tine să dai jos kilogramele în plus.

 

Te aștept în comunitatea NutriFitUp VIP!

iulia-2

Ce pierzi dacă nu urmezi Detoxifierea, Dieta și Antrenamentele?

ce-pierzi

Nu vei scăpa de kilogramele în plus

Probabil, nu vei slăbi și nu te vei simți mai bine pentru că nu faci nimic în acest sens. Aceste 3 cărți te pot ajuta să slăbești, să te simți mai bine și să înveți să îți controlezi kilogramele.

ce-pierzi

Vei pierde bani și timp

În întreaga lume, industria fitness-ului și a nutriției este în plină creștere și suntem tentați să apelăm la scurtături care, pe lângă prețurile foarte mari, ne poate pune în pericol și sănătatea. 

ce-pierzi

Nu vei face parte din comunitate

NutriFitUp VIP este comunitatea activă și dedicată pentru slăbit, unde Iulia Bledea (autorul) și celelalte peste 4.896 de membre îți vor fi alături pas cu pas și te vor ghida astfel încât să slăbești și să reușești, fără să te înfometezi.

ce-pierzi

Nu vei învăța să îți controlezi kilogramele

După ce slăbești 10, 15, 25 de kilograme, dacă nu știi ce să faci, probabil că te vei îngrașa la loc sau poate dublu. Îți voi fi alături și te voi învăța ce să faci ca să eviți această problemă serioasă, tot mai des întâlnită în rândul femeilor.

Cât crezi că valorează cele 3 carți pentru slăbit?

Cât te-ar costa să faci singură o transformare, cu riscul de a eșua?

Antrenor personal 800 lei

Dacă alegi să lucrezi cu un antrenor personal timp de o lună de zile, costul mediu unui antrenor este 800 lei pe lună.

Tehnician nutriționist 500 lei

Un program alimentar definit de un tehnician nutriționist, presupunând că dorești să fii asistată pe parcursul lunii, vei plăti un preț mediu de 500 de lei (dietă + consultație).

Investiții făcute de una singură 1.700 lei

Presupunând că te apuci singură de muncă, plătești abonament la sala de sport, cumperi suplimente și mâncare precum și materiale educaționale, echipament sportiv și toate lucrurile de care crezi că ai nevoie și tot nu ai rezultate, riști să pierzi aproximativ 1.700 de lei în următoarea lună, făcând lucruri ce nu funcționează.

Care este investiţia pentru cele 3 cărți pentru slăbit?

E important să știi că deși valorile din stânga sunt reale, șansele să le poți lua separat și să funcționeze sunt foarte mici, pentru că fiecare expert vine cu propria versiune despre ce funcționează.

VALOAREA PACHETULUI DIN STÂNGA: 3000 lei

Poți verifica, printr-o simplă căutare pe Google, valorile de mai sus și vei constata că acestea sunt costuri reale pentru o metodă ce implică sport și nutriție pentru doar 4 săptămâni (cele 3 cărți pentru slăbit le ai pe viață).

INVESTIŢIA: 147 lei - ofertă limitată!

Aceasta e suma pe care este nevoie să o investești pentru a beneficia de cele 3 cărți pentru slăbit. Salvezi între 2500 și 3000 de lei și câștigi suportul unei comunități de femei cu aceleași greutăți ca și tine, care știu prin ce treci și cum să te susțină.

Ce spun persoanele care au cumpărat deja

Recomand cărțile Iuliei, de asemenea urmărirea activității ei în online - rezultatele sunt pe măsură, însă este nevoie și de bunăvoință din partea noastră! 🙂 NutriFitUp oferă un pachet de resetare a alimentației personale, atât de greșită în ultima vreme. Da, scepticismul este normal, dar odată cu primele zile apar și rezultate precum o stare generală de bine. Succes tuturor și dacă vă doriți o schimbare pozitivă pe termen lung, alegeți NutriFitUp și nu veți regreta!
Madalina
Recomand 100% cărțile NutriFitUp pentru că te învață să mănânci sănătos și variat. Cu ajutorul cărților si sfaturilor Iuliei Bledea am slăbit corect, a scăzut doar procentul de grăsime din organism.
Diana
Am facut cele 7 zile de detox si pot sa zic ca este cel mai usor detox pe care l-am facut. Nu este bazat doar pe sucuri, mananci de 5 ori pe zi si mancarea este foarte variata. Budinca de chia este grozava si la fel este si un shake-ul cu scortisoara. Iulia este grozava si sustine in mod activ si cu multa rabdare femeile din grupul VIP. Saptamana viitoare voi incepe cele 30 de zile de mancat sanatos, sper sa mai slabesc 3 kg asa incetisor si sanatos.
Corina
Recomand din suflet aceste carti. ❤️ Iubesc acest stil de viata, am slabit sanatos, fara arsuri, fara balonare. Ma bucur ca fac parte din grupul NutriFitUp VIP. ❤️ Acest stil de viata mi-a oferit mult mai multa incredere in mine 🔝
Anca
Recomand cu mare drag,😘 datorită cărților pe care le-am comandat, am înțeles ce înseamnă să mănînci sănătos și să te simți bine.🙏 Iulia ești un om deosebit, te îmbrățișez cu mare drag. 😘😘😘
Mimi
Recomand din inima! Am rezultate foarte bune in timpul recomandat de Iulia in cartile ei! Ma simt foarte bine, am invatat sa mananc sanatos si foarte delicios! Retetele sunt simple, iti schimba stilul de viata ! 💕
Tatiana
Recomand pentru ca am testat si a dat rezultate. In plus este ceea ce recomanda si un nutritionist, sa fii organizat si sa ai trei mese si doua gustari si acestea sa fie sanatoase! In plus cartea Iuliei fata de o sedinta la nutritionist care de altfel este foarte recomandata, are detox, 7 zile si 90 retete pentru o luna de zile! Destul de bine zic eu! Recomand cu drag din tot sufletul!
Aurelia
Recomand 100%. Cartile sunt foarte utile iar Iulia Bledea este o minunatie la casa omului!! 🥰🥰🥰 Este o dieta sanatoasa si in viitor un stil de viata cu care te obisnuiesti repede.🙂 Mancarurile sunt gustoase si spre surprinderea mea, chiar satioase, dispare senzatia de foame, dispare oboseala si revine cheful de viata.
Cristina
Recomand tuturor sa incerce. Nu veti avea regrete. Cumparati cartile si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Totul este minunat. Veti avea sprijin mereu si raspunsuri la intrebarile care nu va dau pace.
Mery
Recomand cărțile cu mare drag și rezultatul este pe măsură 😉 un minus de 5 kg și un stil de viata nou și sanatos👍, multumesc Iulia.
Maria
Iulia mi-a castigat increderea. Recunosc ca am fost sceptica pana m-am cantarit si masurat. 😅Dupa prima saptamana deja iubesc stilul asta de viata sanatos 😍
Emilia
Recomand cu mare caldura, rezultatele apar din prima saptamana si cel mai important lucru e ca nu se pun kg inapoi!!
Nicoleta
Recomand cu incredere!!! Rezultate magice 100%! 😍
Ami

COMANDĂ CELE 3 CĂRȚI NECESARE

PENTRU SLĂBIT ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS​

peste 800 de pagini in PDF

330 lei (55% Reducere)

doar 147 lei (≈ 30 Euro)

(peste 4.896 de femei au cumpărat deja)

Atenție: Acest produs este un produs digital care conține 3 cărți în format .pdf – electronic, ce cumulează un total de peste 800 de pagini! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

peste 800 de pagini in PDF

BONUSURI

BONUS 1: Locul tău în comunitatea NutriFitUp VIP

Comunitatea NutriFitUp VIP este locul de unde te vei inspira și îți vei lua motivația zilnică, astfel încât să reușești și să treci cu brio prin fiecare încercare în drumul tău către un stil de viață sănătos.

NutriFitUp

BONUS 2: Exerciții de stretching (video)

Stretching-ul creşte treptat tonusul muscular, alungeşte şi întăreşte fibrele musculare şi ţesuturile periaarticulare (tendoanele). Redă elasticitatea, detensionând mușchii încordați sau blocați din cauza unei posturi incorercte.

Metode de slabit eficient acasa

BONUS 3: Exerciții de încălzire (video)

Încălzirea este primordială înainte de a începe o sesiune de orice tip de antrenament sau mișcare, fie că e vorba de antrenament fitness sau aerobic. Este foarte important ca pe toată perioada încălzirii să respiri conștient, o inspirație adâncă urmată de o expirație completă.

BONUS 4: Planul kilogramelor arse (PDF)

Ceea ce măsori, este ceea ce știi. De aceea am creat un plan al kilogramelor arse pe care să îl printezi și să te monitorizezi, astfel încât să știi exact care este evoluția ta.

BONUS 5: Suport 24/7 pe e-mail

Dacă ai o întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta oricând pe email, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

*Atenție: bonusurile 2, 3 și 4 le primești după ce te alături grupului închis NutriFitUp VIP!

COMANDĂ CELE 3 CĂRȚI NECESARE

PENTRU SLĂBIT ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS​

peste 800 de pagini in PDF

330 lei (55% Reducere)

doar 147 lei (≈ 30 Euro)

(peste 4.896 de femei au cumpărat deja)

Atenție: Acest produs este un produs digital care conține 3 cărți în format .pdf – electronic, ce cumulează un total de peste 800 de pagini! Îl poți avea instant, în orice țară te afli, atât pe telefon, cât și pe calculator, după ce finalizezi plata cu cardul!

peste 800 de pagini in PDF

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la altă și este posibil să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimonialele.

 

*Clientul înțelege faptul că nu beneficiază de dreptul de retragere pentru e-book-urile vândute prin intermediul site-ului deoarece acestea sunt produse digitale care, potrivit art. 16 lit. m) din OUG nr. 34/2014 sunt exceptatate de la dreptul de retragere. Prin plasarea comenzii și acceptarea Termenilor și Condițiilor, utilizatorul confirmă că a luat cunoştinţă faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

© 2019 NutriFitUp. All Rights Reserved. Developed by ALY Media | Hosted by ixcloud.ro | Optimized by SEOproject | Termeni și condiții | Politica de cookies | Protecția datelor personale

NutriFitUp utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a NutriFitUp cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.