Este posibil să fii sceptică și să ai unele întrebări, noi am ales cele mai frecevte întrebări care ne-au fost adresate de-a lungul timpului.

Te rugăm să le citești și, dacă mai ai neclarităti, dă-ne un email! Îți mulțumim!

îți putem spune estimativ însă 100% sigur nu îți va putea garanta nimeni! Noi nu obișnuim să creăm iluzii false precum că vei slăbi 10 kilograme într-un timp anume, însă garantăm un lucru: cu noi au avut rezultate sute de femei. O slăbire sănătoasă este aceea în care pierzi 3-4 kg pe lună. Ce am observat din experiențele avute, este faptul că persoanele supraponderale au slăbit 5-7 kg în prima lună. Este o observație, nu o garanție!

Înainte de a începe să îți schimbi stilul de viață te rugăm să te cântărești și să te măsori cu un centimetru, notând pe o foaie sau în cartea pe care o vei comanda, iar după o lună să refaci acest lucru și să ne trimiți rezultatele dup. Dacă ai ținut strict ceea ce noi am indicat și ai făcut și mișcare zilnic, vei avea rezultate garantat 100%. 

Da. A fost testată de-alungul timpului de sute de femei și toate au avut rezultate, ba chiar afirmau că se simt excelent, avănd și o îmbunătațire a tranzitului. 

Detoxifierea nu va avea nici un efect dacă tu faci curat în propriul organism și apoi mănânci resturi (junk food, dulciuri, alimente rafinate). ÎN ACEST CAZ TE RUGĂM SĂ TE GÂNDEȘTI SERIOS LA SĂNĂTATEA TA!

Cu siguranța un mare DA. Corpul tău are nevoie de un impuls pentru a activa arderile, a crește rata metabolică și nu în ultimul rând, pentru a fi tu sănătoasă. O zi fără mișcare este o zi pierdută! 

Draga noastră, nimeni nu a putut să facă perfect din prima zi. Fă acel exercițiu așa cum poți, de fiecare dată și astfel vei progresa și vei face din ce în ce mai bine! Dacă ai o restricție medicală în acest sens, te sfătuim să alegi un alt exercițiu și, bineînțeles să soliciți acordul/sfatul medicului înainte de a face orice exercițiu.

Sfatul nostru este să îți suprinzi propriul corp cu efort nou și schimbător de fiecare dată. Cât timp este frumos afară, poți profita și poți petrece timp în aer liber, mai ales dacă ai copii, pentru că puteti face împreună. Atunci când nu ai timp să mergi la sală sau afară este rece, fă exerciții în casă. Nu uita, cât este de important că tu însăți să fii un model în casă ta, în familia ta, având în vedere că 1 din 4 români va deveni obez până în 2030!

Noi am ales să ne adresăm femeilor, mămicilor, deoarece credem că ceea ce face o femeie în decursul vieții sale este memorabil și demn de tot respectul. Pentru că știm cum e să ai unul sau mai multe joburi, știm cum e să fii însarcinată să ai grețuri, să fii indispusă, să ai un copil sau doi, am creeat un plan nutrițional simplu și eficient, unde poți găti un singur fel de mâncare pentru toată familia. Echipa Nutrifititup este o echipa altruistă, de aceaa împărtășim cu tine toate secretele.

Tu nu ești la dietă, tu acum schimbi stilul de viață al întregii familii. Ce folos dacă tu vei fi sănătosă și privești cum restul familiei este pe același drum greșit? Dietă noastră este testată de peste sute de mămici, femei sau fete care și-au schimbat viața în bine. 

Am încercat să acoperim necesarul de macronutrienți și mircronutrienți bazat și pe anotimpuri. Vei consuma fructe și legume de sezon. Dacă ai în meniu de ex: căpșuni și suntem în luna ianuarie, prefer să consumi portocale din Spania care sunt de sezon, kaki sau kiwi. Adaptezi în funcție de ce vei găsi. 

Recomandăm să consumi toate tipurile de carne, roșie mai puțin, albă, mai mult. Fiecare tip de carne are beneficiile ei, așadar dacă nu găsești azi sau mâine, vei mânca acel tip de carne când găsești!

Da și nu. 

DA: unele persoane cu probleme tip anemie, lipsă de anumite vitamine, dar și suplimentarea anumitor alimente au nevoie de suplimente. Vom trece câteva din ele: Omega3, vitamine din complexul B, Fier, Vitamina C, Magneziu simplu, Spirulină, Cătina, Probiotice, Batoane proteice (dar nu orice baton). Aceste suplimente sunt considerate suplimente de risc foarte mic, adică nu au efecte adverse. 

NU: Proteină praf, creatină, Bcaa, antioxidanți, băuturi energizante, L-carnitină, Larginină – sunt suplimentele care cu excepția proteinei nu le-aș recomanda. Riscul este moderat, cu efecte adverse după ceva timp.

NU: Fat-burner (ard grăsimea) Melatonină, Testosteron, Efedrină (medicamente). – aici este categoria cu riscul cel mai mare. Nu aș alege aceste suplimente din cauza riscurilor pe care aceste suplimente le dau: pilozitate, tulburări mentale, cedarea celulelor nervoase, afectarea masivă a ficatului. Așadar nu există scurtături în lupta cu kilogramele. Nu mai credeți acest lucru.

Felicitări și bine ai venit în clubul nostru de mămici. Echipa noastră susține alăptarea și te ajută cu câteva persoane acreditate în acest sens, în cartea special dedicată pentru mămici ai lista atașată. 

După 6 săptămâni de la naștere vei merge la primul control. Indiferent de metoda aleasă, pentru a aduce copilul pe lume, sport ai voie să faci. Întreabă medicul dacă ai permisiuna dpdv medical. Exercițiile alese de noi, au fost testate de mai multe mămici, astfel că tu să te poți bucura de ele. 

Felicitări pentru decizie! Exercițiile doar vor elibera endorfine, adică câteva bucățele de fericire. Te vei simți excelent, în special pshihic. Știm cât e de solicitantă această perioadă. Te sfătuim să ieși zilnic cu bebelușul la plimbare, pentru o bună oxigenare și poți face exerciții atât în aer liber cât și în sală. 

Avem sute de mămici ca și exemplu, care au demontat acest mit. Exercițiile nu vor afecta lactația. Recomandăm o igienă corespunzătoare a sânilor după exerciții, deoarece vei elimina toxine și sare. 

Pui copilașul în sistem de purtare și te plimbi zilnic câte două ore și faci și câteva exerciții cu el în sistem. Iulia Bledea: „Am trecut de două ori prin această etapă și după ce adormea mutam copilul în cărucior și dormea încă 2 ore. Alteori mergeam mult pe jos doar că să ating obiectivul și să îmi revin la formele inițiale.„

Pentru că susținem femeile într-o comunitate special dedicată pentru ele, cu sfaturi și idei zilnice de mâncare și multe alte subiecte importante. Am creat produse speciale, pentru toate etapele din viața unei femei. Produsele noastre au fost testate de sute de femei, cu rezultate minunate. Vei învăța săptămânal despre diverse subiecte și teme, de oriunde ești.

NutriFitUp a a luat naștere din dorința de a fi aproape de orice femeie, indiferent de etapa în care se află. Suntem aici pentru tine, nu ezita să ne scrii! NutriFitUp este o comunitate doar pentru femeile care Vor, Pot și Reușesc. Tu ce fel de femeie ești?

NutriFitUp VIP este grupul secret de pe Facebook, unde răspundem întoteauna la întrebări cu privire la detoxifiere, slăbire, antrenamente sau orice altă nelămurire pe care o au membrele. Suplimentar membrele pot discuta între ele și pot face schimb de idei/tehnici. Este un grup de suport unic, ce oferă încredere și răspunsuri pentru reușită.