O nouă abordare a dietelor sănătoase – să mergem împreună către NEXT LEVEL

În ultimul an am făcut foarte multă cercetare în domeniul nutriției fiindcă mi-am dorit să-ți aduc soluții noi, perspective noi, care să aducă lumină în majoritatea ariilor vieții noastre. Așa am ajuns, rând cu rând, la cele 550 de pagini color ale noii cărți „Dieta NEXT LEVEL”, scrisă împreună cu Anca-Elena Alecu (terapeut bowen și fizician medical) și Doreliana Biltean (psiholog și consilier pentru dezvoltare personală, cu specializare în psihologie sportivă).

Am pus cap la cap experiența și cercetările fiecăreia dintre noi și am creat o carte care te va ajuta să înțelegi rolul emoțiilor în felul în care arată corpul tău și modul în care ele îți afectează procesul de slăbire. Dacă ai citit și alte cărți pe care le-am publicat până acum, probabil că știi deja că acord o foarte mare atenție spiritualității, echilibrului emoțional, însușirii unui stil de viață sănătos…

De data aceasta, vom aprofunda aceste aspecte ale vieții, într-un mod practic, ușor de adaptat la programul oricărei femei care-și dorește să se simtă (mai) bine în corpul ei.

Pe lângă noua abordare, ți-am pregătit peste 120 de rețete noi, sănătoase, 40 de zile de provocări sportive și multe alte surprize.

Dacă te gândești să ieși de pe pagină fiindcă ai obținut deja rezultatele dorite urmând dieta Trio sau pentru că ești dezamăgită că nu te-ai mobilizat până acum sau că ai încercat și ai impresia că ai eșuat… mai așteaptă puțin. Nu vreau să-ți vând o dietă. Am scris această carte ca și cum aș vorbi cu prietena mea cea mai bună sau cu fiicele mele.

Am scris din dorința de a împărtăși principii sănătoase de viață, de alimentație și sprijin pentru ascultarea și înțelegerea propriilor noastre sentimente și trăiri.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Că te va ajuta să slăbești sau să te menții, da, este adevărat. Cum? Te voi susține să-ți recunoști poftele, să le simți și să le controlezi. Decizia stă în mâinile tale. De fiecare dată când alegi să faci ceva, renunți, de fapt, la altceva. Când alegi să mănâni mai mult dulce, mai multă carne, mai mult, mai mult… renunți la tine și-ți validezi toate convingerile negative pe care le ai în interior și care, culmea, NU sunt ale tale. Sunt influențate de toate trăirile acumulate de-a lungul vieții, de modul în care, copil fiind, ai învățat să asimilezi opiniile celor din jur, fără să apuci să-ți dai seama dacă acele păreri îți sunt necesare.

Scopul meu este să te susțin să înlocuiești fiecare convingere negativă cu una pozitivă, constructivă, fiecare decizie autodistructivă, cu una care să scoată din interiorul tău femeia care se iubește din tot sufletul, care e mândră de ea, care-și zâmbește de fiecare dată când se uită în oglindă și-și iubește fiecare părticică a corpului.

Eu cred în tine! Kilogramele în plus nu-ți scad valoarea reală, ci doar sănătatea și felul în care tu te vezi pe tine însăți.

Când a devenit mâncarea vinovatul principal pentru problemele cu greutatea

Young Woman Cooking Vegetable Salad and weights broccoli while sitting in the kitchen on the

Înante de a vorbi despre parcursul în procesul de slăbire, aș vrea să-ți spun câte ceva despre originile acestei probleme.

Suntem foarte obșinuite să punem totul pe umerii voinței. „Am reușit? Fiindcă am o voință de fier! Nu am reușit? Nu am avut suficientă voință.”

Într-adevăr, suntem femei puternice și una dintre caracteristicile noastre principale este o voință mare. Inclusiv în lupta cu kilogramele în plus, voința joacă un rol important: te mobilizează să cauți soluții, să încerci, să tragi de tine… până nu mai poți să suporți. Și clachezi, ești dezamăgită de propria persoană și o iei de la capăt.

De ce treci prin asta? Fiindcă pui responsabilitatea pe cine nu trebuie.

În cartea „WILLPOER” (Puterea voinței), Roy F. Baumeister și John Tierney explică modul în care funcționează voința. Ceea ce-ți spun în continuare, te va surprinde:

  • combustibilul voinței este glucoza! Pe măsură ce voința scade, scade și nivelul de glucoză (adică glicemia). Ghici ce-ți va cere organismul pentru a restabili nivelul voinței? Glucoză, exact!
  • Cantitatea de voință pe care o ai este limitată și o folosești pentru absolut toate genurile de sarcini pe care trebuie să le îndeplinești pe parcursul unei zile.
  • Ghici ce se întâmplă la final…. Emoțiile, dorințel și poftele sunt amplificate de epuizarea voinței!

Așadar,  e nevoie de mai puțin decât să tragi de tine și să te autoflagelezi pentru că „nu ai suficientă voință”. Nu ea e cea care te va ajuta să duci la capăt această luptă, ci introspecția. Aceasta te va ajuta să te redescoperi, să te recreezi. Introspecția e timpul petrecut cu tine însăți, în care te asculți, scrii despre ceea ce simți, despre emoțiile care te determină să mănânci… Îți dai seama ce satisfacție produce în interiorul tău mâncarea, cum alegi ce mănânci. Câte trăiri dureroase ai îngropat cu ajutorul mâncării? Când erai mică și părinții voiau să te împace, îți dădeau mâncarea ta preferată? Scăpai de emoțiile pentr examen în școală, mâncând? Dar peste dezamăgirile din dragoste? Tot mâncarea pare că ț-a fost cel ma aproape când ți se rupea sufletul? Dar oboseala? Ce spui de zilele extenuante în care aveai nevoie de glucoză, de carbohidrați aproape fără întrerupere ca să faci față până seara? Când o shaorma sau un hamburger era mâncarea săptămânii? Sau, mai grav, a serilor. Poate obișnuiai să te abții toată ziua, iar seara mâncai mult sau/și prost… Sau a doua zi compensai și pentru ziua precedentă.

Te-ai întrebat vreodată de ce? De ce ți-ai face tot acest rău? Fără ca măcar să te oblige cineva. De ce e mai importan să fii în priză la muncă aproape non stop, încât să nu-ți permiți 30 de minute pentru a mânca liniștită? De ce să nu-ți găsești acele 30 de minute de care ai nevoie seara pentru a pregăti mâncarea de a doua zi? Ce e mai important de făcut decât grija pentru propria ta persoană? Familia? Copiii? Șeful? Colegii? Fiecare dintre aceștia au tot ce le trebuie pentru a trăi bine, pentru a se descurca și pentru a lua deciziile corecte. Nu-i va încurca absolut deloc ca tu să te retragi câte o oră sau 2 ore pe zi. Ba din contră, o să devii un model pentru familie. Pe lângă faptul că vor deveni curioși legat de ceea ce mănânci tu, vor învăța de la tine să trăiască sănătos și să aibă grijă de spiritul și corpul lor.

Dacă tu crezi că deja învață asta din ceea ce le spui, îmi pare rău să-ți spun că te înșeli. Poate pe moment îți lasă impresia asta, dar când vor ajunge la vârsta ta, vor avea același comportament autodistructiv fiindcă îi putem învăța pe cei din jurul nostru doar ceea ce suntem, nu ceea ce spunem.

Așa că pregătește-te să renunți la scuzele pe care ți le-ai găsit până acum și să faci cunoștință cu tine, așa cum nimeni nu te-a mai văzut până acum: cunoaște-ți traumele, durerile, trăirile de care fugi, plângi, râzi, fii vulnerabilă… poți avea câte „zile proaste” ai nevoie. Totul te va transforma, îți va vindeca răni vechi și te va transforma în femeia care-ți dorești cu adevărat să fii. E o minciună că nu le poți avea pe toate: să fii și frumoasă, și deșteaptă, și sănătoasă și fericită. Se prea poate. Doar că puțini oameni sunt dispuși să lucreze cu ei suficient de mult pentru a reuși.

Etapele emoționale pentru eliminarea kilogramelor în plus

Young upset woman in satin pajama measuring her weight at home

Dacă citești acest articol, cel mai probabil ai trecut prin etapa conștientizării. Ți-ai dat seama că e timpul să faci mai mult pentru tine.

Acum, e greu să înțelegi de unde să începi, ce ai de făcut, care sunt cele mai bune decizii… și să depășești momentele în care te pierzi din nou în obiceiuri vechi. Atât cartea „TRIO”, cât și aceasta au menirea de a te ghida spre un stil de viață sănătos, până când ți-l însușești.

Nu vei găsi o dietă, ci vei descoperi moduri noi de a prepara mâncarea și o perspectivă plină de dragoste și recunoștință pentru corpul nostru, fiindcă e atât de inteligent și știe să ia lucrurile bune din tot ce îi oferim, fiindcă (încă) suportă tot ce îi dăm ca surplus, nociv… și le transformă în probleme fizice ca să ne convingă să facem o schimbare.

Vei înțelege recunoștința pentru mâncare și o vei consuma cu apreciere și cumpătare. Vei învăța să-ți asculți organismul, să înțelegi ce face bine stomacului tău și ce nu, ce îți dă cu adevărat energie și ce îți oferă doar o satisfacție de moment.

Ai nevoie de motivare? Peste 80.000 de femei te așteaptă pe grup ca să discutați, să vă încurajați și să faceți schimb de experiențe și idei.

Dragilor, voi fi alături de voi în toate aceste etape atât pe parcursul citirii cărții, cât și pe măsură ce includeți în viața voastră noile rețete și obiceiuri sănătoase.

Fiecare pagină a acestei cărți este la fel de prețioasă ca sfaturile unei prietene bune

De fiecare dată când aveți nevoie de un sfat, mă găsiți pe grupul privat de Faceook la care aveți acces prin includerea datelor de comandă în formularul de înscriere.

Procesul eliminării kilogramelor în plus poate fi extrem de obositor, în special în primele luni, când trebuie să schimbi o parte din obiceiurile și mecanismele de supraviețuire pe care ți le-ai format. În unele zile reușești să „bifezi” fiecare obicei nou, în alte zile apelezi din nou la cele vechi și dăunătoare fiindcă îți asigură rapid confort atunci când nu mai ai energie psihică să gestionezi emoțiile și să le treci prin filtrul rațiunii. Tot acest carusel va dispărea cu timpul, cu fiecare luptă câștigată și fiecare greșeală iertată. Nu există eșec în acest drum în care pornim împreună. Există doar încredere, efort, lecții învățate, zâmbet și puterea de a merge înainte.

„Când prietenele mele m-au întrebat cât timp mai am de gând să țin dieta, le-am explicat că acesta e stilul meu de viață. Format în mod natural și sănătos.”

Scopul final este să ajungi să-ți iubești noul stil de viață. Să spui, la fel ca Florina, după ce și-a însușit dieta „TRIO”:

Etapele pe care ți le voi prezenta în continuare le găsești explicate mai pe larg în cartea „Brain-Powered Weight Loss” de Eliza Kingsford.

1. „Luna de miere”

Este starea de bucurie nemăsurată pe care o simți în primele 2 săptămâni, după perioada de detoxifiere (despre care găsești mai multe detalii în cartea „TRIO – Detoxifiere. Dietă. Menținere”). În urma detoxifierii, scapi rapid de 1-2 kg și asta eliberează foarte multă dopamină în corp.

2. Frustarea

Ulterior, după cele 14 zile de  detoxifiere, îți ajustezi dieta într-un stil echilibrat, care să conțină toți macro- și micronutrienții necesari. Până se obișnuiește cu noul regim, organismul manifestă o rezistență la schimbare, astfel că pentru o perioadă e posibil să nu mai slăbești aproape deloc.

Acesta e unul dintre motivele pentru care eu te îndrum să nu folosești deloc cântarul  până la finalul celor 40 de săptămâni în care lucrezi cu tine însăți ca să înveți să trăiești sănătos, în armonie și iubire față de propria persoană. Ce te sfătuiesc însă să utilizezi în această perioadă este iubirea de sine, să te privești în oglindă și să-ți spui că te iubești, te apreciezi și ești extraordinară pentru efortul pe care-l depui ca să-ți asiguri sănătatea și starea de spirit bună.

 3. Acceptarea

Când trece frustrarea intensă – și o să treacă dacă o accepți – eforturile de eliminare a kilgoramelor de care te-ai săturat încep să pară mai ușor de acceptat și inclus în viața de zi cu zi.

Într-adevăr, e incredibil de enervant să treacă zilele parcă fără ca nimic să se schimbe. Așa pare dacă te raportezi doar la cântar. Dar ghici ce? Se schimbă o mulțime de lucruri în interiorul tău. Tu, cea care ai început dieta, ai făcut deja pași importanți pentru a-ți învinge cele mai mari temeri și dureri: teama de mâncare și dezamăgirea față de propria persoană. Acum, deja începi să înțelegi că mâncarea este prietena tuturor, este sursa noastră de energie, sănătate, echilibru. Și, ca orice prieten sănătos, ne este alături atâta timp cât nu abuzăm de ea, cât știm să o alegem și îi suntem loiale.

Și, după cum spune și cunoscutul proverb „Unde-s mulți puterea crește”, dacă o asociem și cu antrenamente de minim 30 de minute pe zi, vom fi o echipă de neoprit!

Ți-e teamă că nu vei face față provocărilor din carte? După cum vezi, începem cu pași mici. În plus, mă găsești oricând pe grupul de Facebook, pentru orice întrebare.

4. Ambivalența

Apare în momentul în care ești chiar la granița între a-ți însuși pentru totdeauna stilul de viață sănătos și a reveni la zona de confort. Încă mai ai mici „eșecuri” care te demoralizează și te gândești „Va trebui toată viața să stau să-mi pregătesc mâncare sănătoasă, să mă abțin de la cea nesănătoasă, să găsesc timp să gătesc atâtea feluri pe săptămână… Nu cred că o să reușesc. Trebuie să fie o cale mai rapidă, care să-mi permită să-mi trăiesc viața cum m-am obișnuit”.

Când aceste gânduri și trăiri îți vor da târcoale, amintește-ți ceea ce-ți spun: ai câștigat deja bătălia, dacă depășești și această ultimă luptă. Mai ai foarte puțin până când mintea ta nu va mai opune rezistență și te vei bucura de această aventură către tine însăți, de noile alimente descoperite, de noile rețete, de acest timp pentru tine însăți pe care ai reușit să-l găsești.

5. Teama de viitor

Când vei începe să scapi în mod vizibil de kilogramele în plus, vor apărea euforia și teama de viitor.

Dar stai liniștită, aceasta e etapa pe care o vei depăși cel mai ușor.

În ce constă mai exact? E momentul în care conștientizezi că în exterior ești o persoană cu totul nouă, arăți diferit, iar oamenii vor începe să observe și să-și exprime opiniile.

Știi care e adevărul? Tu nu ești mai frumoasă după ce slăbești. Nu. După ce slăbești, ești mai sănătoasă, mai fericită cu tine însăți, mai conștientă de propria persoană și mai dispusă să te pui pe tine însăți pe primul loc.

Odată cu kilogramele, scapi de un bagaj emoțional și niște obiceiuri care-ți asigurau doar subzistența sentimentală, fără să te lase să trăiești cu adevărat.

Puterea cuvintelor – de ce să nu mai spui „vreau să pierd kilogramele în plus”

Poate ai observat că în articol nu am folosit deloc expresia „pierdere în greutate”. Ei bine, neuronii din creierul nostru au o proprietate care se numește plasticitate. Asta înseamnă că fiecare experiență nouă îți schimbă conexiunile neuronale. Inclusiv cuvintele pe care le folosești.

„Pierdere” înseamnă lipsă și-l folosești, de obicei, atunci când nu mai ai ceva ce-ți trebuia sau când pierzi o șansă pe care ți-o doreai. Practic, prin această expresie, atașezi o emoție negativă obiectivului de a elimina kilogramele în plus și întregul tot psihic și organism vor reacționa ca atare la toate eforturile pe care le faci.

Totodată, aceeași proprietate a neuronilor explică de ce este foarte improtant să te înconjori de persoane care te sprijină, te înțeleg.  

Îți dau un exemplu foarte simplu pentru a înțelege puterea cuvintelor: atunci când ești la kilometri distanță de persoana iubită sau de un prieten foarte bun și îți scrie un mesaj de tipul „te iubesc/mi-e dor de tine”, nu-i așa că instant organismul tău eliberează endorfine, te simți mai bine, zâmbești, îți crește ușor pulsul… și nici măcar nu vezi persoana respectivă, nici nu o auzi.

Dar ce simți dacă postezi ceva pe Internet, poate pe Facebook, și cineva îți lasă un comentariu negativ, o persoană pe care nici nu o cunoști? Nu simți furie, poate tristețe, dezamăgire?

Explicația neurologică pentru aceste lucruri este că multe regiuni din creierul nostru care procesează limbajul, controlează, de asemenea, mecanismele interioare are corpului nostru, inclusiv organele majore și sistemul imunitar.

Aceste regiuni ale creierului sunt cuprinse în cea ce oamenii se știință numesc „rețeaua lingvistică” și ghidează ritmul cardiac, ajustează glucoza care intră în sânge pentru a-ți alimenta celulele, modifică fluxul de substanțe chimice care-ți susțin sistemul imunitar.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre puterea cuvintelor asupra organismului tău, citește acest articol scris de psihologul și neurologul Lisa Feldman Barrett.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Principalele obiceiuri sănătoase care te vor ajuta să elimini kilogramele în plus

Toate cărțile pe care le-am scris au ca fundament 8 obiceiuri sănătoase care vor deveni ca o carte de vizită pentru tine. Este foarte important să ți le însușești pentru că ele reprezintă temelia întregului proces de slăbire și, așa cum bine știi, nu poți construi absolut nimic durabil și frumos, fără o temelie solidă.

8 ponturi ca să rămâi perseverentă când vrei să slăbești

Ți-am vorbit mai sus despre importanța emoțiilor în procesul de slăbire, despre felul în care ne afectează și cât de mult contează socializarea la care suntem expuse sau/și ne expunem în primele etape ale dietei de slăbire.

Îți prezint acum câteva ponturi ca să gestionezi mai ușor toate aceste trăiri și influențele celor din jur.

1. Fă-ți un jurnal alimentar

Poate ai mai auzit de asta. Te încurajez să practici cu încredere această activitate fiindcă va crește enorm capacitatea ta de conștientizare a obiceiurilor alimentare pe care le ai, a momentelor în care îți vine să renunți sau în care chiar o faci. Cu timpul, vei începe să înțelegi singură care sunt evenimentele din viața ta care te destabilizează, de ce au acestea un impact așa mare și vei începe să găsești în interiorul tău resursele pentru a prelua conducerea asupra sentimentelor tale în astfel de contexte.

2. Controlul stresului

Dacă stresul este cel care influențează mâncatul emoțional, te va ajuta foarte mult obiceiul de a medita de 2 ori pe zi. De asemenea, alte metode eficiente pentru combaterea stresului sunt yoga, stretchingul, respirațiile profunde, dansul.

3. Observă motivul real pentru care vrei să mănânci

Foamea pe care o resimți are o sursă emoțională sau una fizică? Dacă ai mâncat acum câteva ore și nu-ți forfote stomacul, e foarte probabil să nu simți o foame reală, ci doar să fii copleșită de emoții.

Remediul e să-ți concentrezi atenția pe altceva pentru o perioadă de timp, fără să aștepți ca senzația să dispară. Acest lucru se va întâmpla de la sine.

4. Obține sprijin – Grupul privat NutriFitUp VIP e tot timpul aici pentru tine

Există o probabilitate mai mare să te lași pradă mâncatului emoțional atunci când nu ai sprijinul celor apropiați și/sau al unei comunități.

Discută cu prietenii și familia despre ceea ce simți și împărtășește ori de câte ori simți nevoia temerile tale cu noi, femeile din comunitatea nutrifițoaselor. Vei descoperi că nu ești singură și că sunt persoane care trec prin experiențe asemănătoare.

5. Luptă cu plictiseala

Dacă ai obiceiul de a ronțăi ceva atunci când te simți plictisită de o anumită activitate sau de faptul că nu ai prea multe de făcut, caută o activitate nouă. Spre exemplu, ai putea să faci o plimbare, să te uiti la un film, să te joci cu animanul de companie, să asculți muzică, să citești, să cauți lucruri interesante pe Internet sau să suni un prieten.

6. Elimină tentațiile

Nu păstra în casă alimentele la care ai rezista cu greu. Și dacă simți că nu mai reziști de poftă, amână plecarea la magazin sau plasarea comenzii până când simți că ți s-au echilibrat emoțiile.

7. Ronțăie lucruri sănătoase

Asigută-te că ai gustări sănătoase între mese, precum fructe, legume, nuci, ceaiuri.

În carte ai numeroase exemple de gustări pentru fiecare zi. Sunt o sursă de inspirație, ca și cum ai avea în fiecare zi un prieten care să-ți dea o idee bună și sănătoasă pentru gustările dintre mese.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

8. Învață din greșeli

Așa cum am mai zis, chiar dacă mai ai câte un moment în care cazi pradă mâncatului emoțional, privește asta ca pe o oportunitate de a mai învăța ceva nou despre tine și fă un plan pentru a preveni un episod asemănător în viitor. Concentrează-te pe schimbările bune pe care ai reușit să le faci și pe obiectivele pe care ți le-ai stabilit.

Draga mea nutrifițoasă, te felicit pentru răbdarea de a citi tot articolul. Sunt sigură că a trezit multe emoții în interiorul tău și te-a consumat puțin. Asta înseamnă că ești pregătită. Ești pregătită să-ți atingi obiectivele și să fii exact femeia care-ți dorești să fii. Sau, mai bine zis, să îi dai voie să iasă în față, căci ea este deja în interiorul tău.

Comandă cartea și dă-mi voie să fiu martora transformării tale, să-ți fiu aproape atunci când ai nevoie de o încurajare, de o idee nouă, de puțină îndrumare. E destul de simplu, doar apeși aici și intri pe pagina de comandă.

Beneficiezi deja de o reducere de 57% și de o mulțime de bonusuri,  precum:

1. eBook Detoxifierea NutriFitoaselor (primesti pe e-mail) – disponibil doar la cartea NEXT LEVEL

2. eBook Retete sanatoase si deserturi de sarbatori (primesti pe e-mail) – disponibil doar la cartea NEXT LEVEL

3. eBook Antrenamente pentru Femei (primesti pe e-mail) – foarte utilă ca să faci provocările zilnice

4. Locul tău în comunitatea NutriFitUp VIP

Plătești o singură dată o sumă foarte mică și devii pentru totdeauna membra unei comunități de femei puternice, alături de care vei avea acces la informații testate și validate care te vor ajuta să-ți atingi adevăratul potențial și să te simți 100% bine în pielea ta.

Toate beneficiile și experiențele prezentate în articol sunt doar o parte din tot ceea ce vom trăi împreună, din lucrurile pe care vreau să ți le împărtășesc. Odată ce primești cartea, vei avea acces la resurse nelimitate de motivare, ghidare, comunicare și succes!

Eu, împreună cu peste 80.000 de femei puternice și sigure pe ele, vă așteptăm aici:

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Alatura-te miilor de femei care au slabit deja cu NutriFitUp!

Detoxifiere.
Dieta slabire.
Mentinere.

Peste 350 de pagini color cu indicatii si retete sanatoase pentru detoxifierea mintii si a trupului, pentru o slabire sanatoasa si apoi, pentru o mentinere echilibrata. Fiecare meniu are o poza color reprezentativa.

NutriFitUp utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a NutriFitUp cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.