Am slăbit sănătos și natural 22 de kg într-un singur an și mă mențin de un an și jumătate la aceeași greutate pentru că noul stil de viață mi-a adus încrederea, iubirea de sine și starea de bine.

Datorită ghidării oferite de Iulia Bledea în cartea „Detoxifiere. Dietă slăbire. Menținere.” și a grupului de Facebook NutriFitUp VIP, am văzut cum organismul meu prindea viață, odată cu fiecare obicei alimentar sănătos pe care-l introduceam în programul meu zilnic!

Acum îmi observ mai clar trăsăturile feței, forma naturală a corpului, gușa a dispărut, iar pielea mea e fermă, întinsă, plăcută.

Bună, eu sunt Flori. Am 39 de ani, lucrez în 3 schimburi, sunt soție și mamă a 2 copii, iar pe lângă serviciu am o pasiune , sunt coafeza și mai nou fac și prăjituri pentru ocazii.

Plecarea în altă țară pentru un trai mai bun, mi-a adus numai kilograme în plus. Stresul era tot mai apăsător, kilogramele au început să urce, iar următorii ani cântarul îmi arăta tot mai mult.

De un an și jumătate, în schimb, sunt cu adevărat fericită în pielea mea fiindcă am ales să „risc” câțiva bani ca să citesc cartea „Detoxifiere. Dietă slăbire. Menținere”.

Ceea ce am primit nu se poate măsura în bani!

Înainte, nu mă simțeam bine în corpul meu, eram obosită, balonată și am început să fiu atât de obișnuită cu kilogramele în plus încât am trecut cu vederea felul în care m-am simțit, până într-o zi când kilogramele au început să urce, iar pantalonii erau mult prea mici.

Nu sunt cea mai activă pe rețelele de socializare, dar când intram, îmi apărea cartea Iuliei. Eram curioasă să văd cu ce poate să mă ajute. Îmi era frica să cumpăr. Ziceam că o sa pierd banii și cartea nu o să-mi fie de folos.

Dar am zis totuși să încerc. Mi-am comandat cartea și nu regret, pentru ca viata mea s-a schimbat. Corpul meu s-a schimbat. E mult mai sănătos. La fel și mintea mea.

Pe scurt, citind și aplicând ceea ce a scris Iulia Bledea în carte nu doar că am slăbit, ci m-am reinventat.

Am conștientizat cum am ajuns să ignor proporțiile pe care le luam periodic, de ce mă confruntam cu o stare generală de oboseală, cu balonarea… Și am înțeles că nu există dieta „X” potrivită pentru mine, că totul ține de fapt de puterea mea interioară și de obiceiurile alimentare pe care le am.

Cum am avut timp și energie pentru o dietă? Nu e doar o dietă. Stilul de viață NutriFitUp mi-a dăruit mai multă energie decât îmi puteam imagina și o perspectivă mai productivă asupra timpului.

Când prietenele mele m-au întrebat cât timp mai am de gând să țin dieta, le-am explicat că acesta e stilul meu de viață. Format în mod natural și sănătos.

Lumea mă întreabă ce am făcut cu grăsimea de pe burtă, brațe, unde mi-e gușa… Am făcut sport și am mâncat sănătos. De unde timp? Scări clasice în loc de lift/scări rulante. Oricât de puține exerciții fizice dimineața, dar constant…

Citind cartea Iuliei, m-am simțit ca și cum stăteam de vorbă cu o prietenă: „nu stresul ne omoară, ci REACȚIA NOASTRĂ LA STRES”, spune ea în primele pagini. Și atunci m-am gândit… “Ok”.

Indiferent de schimbul în care lucrez, voi face câteva minute de sport zilnic și voi fi recunăscătoare pentru această posibilitate”. De asemenea, în loc să mă stresez pentru că auzeam de atâtea ingrediente noi pentru mine (bulgur, couscous, quinoa…), am ales să fiu curioasă și să le introduc treptat în alimentație.

Aici, Iulia mi-a fost din nou alături prin subcapitolul de Q&A:

„- Nu pot, mi-e scârbă să beau tărâța sau semințele, ce să fac?

– Să pui zeamă de lămâie și să bei o cantitate mai mică, treptat, sau să bei cu paiul. Dacă vei ceda, nu are sens să spui că ai făcut detoxifierea.”

 Am slăbit 2,7 kg în doar 7 zile, cu Detoxifierea.

Ceea ce a contat cel mai mult a fost că Iulia s-a prezentat din primele pagini, chiar dacă asta a însemnat să se vulnerabilizeze în fața a mii de femei care au cumpărat cartea până acum și alte mii care urmează să o cumpere.

În urmă cu 6-7 ani, Iulia avea 49 de kg, dureri mari de spate, început de scolioză, claviculele curbate spre interor, după cum spune chiar ea: „pe lângă faptul că nu aveam forme, aveam adrenalina crescută la maxim, eram o agitată, o frustrată”.

Citind asta, am realizat că nu trebuie să fii „aleasă” ca să fii fericită cu tine însăți. E suficient să te asculți, să te încurajezi, să lucrezi cu tine.

Este absolut normal să fii ambițioasă, să ai obiective mărețe, să ai chiar și zilnic niveluri mari de stres. DAR este la fel de normal să te asiguri că ai rutine de relaxare, care-ți aduc hormonii fericirii. Dacă 3, 4, 5 zile ești în priză cu treburile/cu sarcinile, pune mai mult accent pe gândurile de încurajare, de recunoștință și apreciere față de tine însăți și asigură-te că-ți aloci mai mult timp în celelalte zile pentru a te relaxa și a te odihni. Nimic nu e un capăt de țară, atâta timp cât tinzi mereu către echilibru.

De ce credeți că vă vorbesc atâta despre suflet și psihic? Tot Iulia spune:

„Cât la sută crezi că ar conta alimentația dacă în tine sufletul tău se „stinge”?”

Așa este! Iar rețetele prezentate în carte, pozele, sfaturile oferite pas cu pas, grupul de suport de pe Facebook mi-au creat cadrul necesar ca să mă schimb pe interior. Felul în care arată corpul meu acum nu mă face mai frumoasă decât altcineva sau decât eram eu însămi deja ?, ci mă face să mă simt fericită, liberă, energică.

Puterea se află în noi!

Așa cum spune și renumitul doctor Edith Kadar în prefața cărții: „Ai încredere în tine și ai încredere că informațiile pe care ți le transmite Iulia Bledea prin cartea aceasta te vor ajuta. Asta dacă vrei. Dacă nu, nimeni nu te poate ajuta. Îți spun din experiență.”

Este adevărat că începutul e greu. Nu toate ingredientele sunt pe placul tuturor din prima. Organismul simte că are loc o schimbare și prin instinctul său de conservare, opune rezistență. Dar eu l-am controlat prin voință. Am știut clar că nu accept să ajung să cumpăr haine cu încă un număr mai mari. Am știut de la început că vreau să fiu un exemplu pozitiv pentru copii mei și că vreau să trăiesc simțind gustul victoriei în fața propriei mele persoane, nu pe cel al înfrângerii.

În plus, cartea cuprinde o varietate atât de mare de rețete, că nu ai timp să te plictisești și să-ți faci prea multe griji, iar Iulia și restul fetelor care deja au reușit sunt la un mesaj distanță.

Imaginează-ți că-ți rezervi puțin timp pentru tine în următoarea perioadă și te transpui într-o lume nouă, colorată, plină de iubire, de gânduri înțelepte, de noutăți… Asta a însemnat pentru mine fiecare pagină citită.

Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.

Peste 350 de pagini color cu indicatii si retete sanatoase pentru detoxifierea mintii si a trupului, pentru o slabire sanatoasa si apoi, pentru o mentinere echilibrata. Fiecare meniu are o poza color reprezentativa.

Când am deschis pentru prima dată cartea, aveam 71 de kg, gușă, mergeam greoi, îmi era greu să mă uit în oglindă și să zâmbesc, îmi era rușine să merg la evenimente și nu știam cum să-i ajut pe copiii mei să nu ajungă la fel ca mine.

Citind, am realizat că până în acel moment trăisem viața cât de bine am putut eu, folosindu-mi cunoștințele de până atunci. În subcapitolul „Detoxifierea minții”, am înțeles că felul în care arăt este exact motivul pentru care merit să mă iubesc și că în mine este toată puterea de care am nevoie ca să arăt așa cum îmi doresc și să am un tonus general mai bun.

În continuare, subcapitolul „Detoxifierea corpului” mi-a adus răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut de-a lungul vieții cu privire la alimentație.

Iulia s-a gândit inclusiv la persoanele care lucrează în schimburi, oferindu-ne, înainte să-i cerem, o soluție.

După sesiunea introductivă, am pătruns într-o lume plină de culoare, am dat „nas în nas” cu alimente la care nu m-am gândit niciodată, în combinații încântătoare.

M-a bucurat foarte mult că prezintă și moduri de preparare a anumitor alimente:

Cartofi cu brânză, salată și semințe de dovleac – mod de preparare a cartofilor:
Spală cartofii, păstrează coaja, nu îi decoji, acolo se află o mulțime de fibre și antioxidanți , așază-i într-o tavă tăiați bucăți și dă-i la cuptor la 180 de grade, presărând sare, până devin rumeni.

Capitolul 2, „Schimbarea – stilul de viață sănătos, echilibrat”, începe cu îndrumări care te ajută să-ți creezi singură planul nutrițional care ți se potrivește, beneficiind de sprijinul acordat de comunitatea NutriFitUp VIP, creată special pentru tine.

Cum e ca după o zi grea de muncă, atunci când știi că te mai așteaptă „n” sarcini și acasă, să ai oaza ta de motivație la un click distanță? Tot ce trebuie să faci este să intri în comunitate și să vezi ce rezultate au femeile din grup, ce rețete au mai pregătit, ce exerciții mai fac, prin ce greutăți/provocări au mai trecut… Saaau, să le împărtășești tu starea în care te afli și să lași magia să se producă datorită încurajărilor de care te vei bucura.

Pentru mine asta a contat enorm și este principalul motiv pentru care îmi doresc să transmit experiența mea către cât mai multe femei în mediul online.

Așa cum spuneam, acest capitol începe cu prezentarea a 3 pași esențiali pentru o slăbire sănătoasă, cu anumite instrumente care te ajută să începi și să înaintezi mai ușor și cu niște reguli generale. Nuuu, nu te speria. Reguli precum:

  • „Fără mișcare, rezultatele vor apărea mai greu din cauza metabolismului încetinit. Făcând mișcare vei activa metabolismul și, astfel, vei ajunge la rezultatele dorite.
  • Îți recomand să te trezești mai devreme ca să ai timp să faci puțină mișcare pe stomacul gol, deoarece vei obliga corpul să consume din depozitele de grăsime pentru a-și produce energia.
  • Iaurtul trebuie să aibă minim 2% grăsime. Un iaurt cu 0,1% grame de grăsime este un iaurt „chimic”, corpul nu recunoaște un aliment modificat!
  • Dacă apa cu lămâie servită dimineața îți provoacă aciditate, vei bea doar apă sau ceai.”

Și multe altele! 

Următoarele pagini conțin rețete detaliate, în funcție de necesarul fiecăreia de kcal, pentru 4 săptămâni.

Psss! În săptămâna 4 preparăm acasă  înghețată de mango, banană și căpșuni!

Iar la capitolul 4 avem „Rețete pentru menținere”! Căci acesta e scopul final, nu? Să ajungem în etapa de menținere și de însușire a acestui stil de viață revigorant!

Doar imaginează-ți asta: acum, linia fină a feței tale se observă ușor, tenul îți strălucește datorită alimentației bogate în minerale, vitamine, antioxidanți, postura ta este dreaptă, brațele tale sunt elegante, tonifiate, bustul, abdomenul și fundul sunt proporționale pentru înălțimea ta și forma corpului… Gândirea ta, sufletul tău sunt libere, pline de optimism, speranță, încredere în propriile forțe fiindcă știi că TU ești acea femeie care și-a dorit ceva și a reușit!

Urmează o nouă nuntă? Fii pregătită ca toate privirile să fie asupra ta. Unele pline cu admirație, altele cu invidie.

Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.

Peste 350 de pagini color cu indicatii si retete sanatoase pentru detoxifierea mintii si a trupului, pentru o slabire sanatoasa si apoi, pentru o mentinere echilibrata. Fiecare meniu are o poza color reprezentativa.

Printre primele întrebări pe care le-am auzit au fost: „Burta, ce-ai făcut cu burta?”. N-am făcut nimic. Am mâncat sănătos și am făcut sport.

Cel mai greu pentru mine a fost când am început provocarea a doua: să ies la alergat. Atenție: am contiuat și programul de sport cu abdomene, genuflexiuni, flotări… Burta care a dispărut fără să lase în urmă piele lăsată este rezultatul direct al sportului!

Înainte, nu puteam să alerg…  Mă forțam, mă opream, oboseam, gâfâiam… Dar o luam mereu de la început. Iar acum chiar mă bucur să fac asta. Îmi dă o stare de bine! Acum știu să gătesc sănătos și în casă, chiar dacă fac și felurile de mâncăre clasice. Nu mai folosesc multă grăsime, prepar totul al grătar, la cuptor sau la abur. Sunt încântați și soțul și copiii. La început găteam separat doar pentru mine, dar au devenit curioși și m-au rugat să le pregătesc și lor. Acest lucru mă ajută să muncesc mai puțin, dar, vă spun, dragile mele, tentații nu mai am. Ei pot mânca orice pentru că eu știu de ce aleg să nu mănânc sau de ce mă mulțumesc strict cu o bucățică mică, de poftă

Într-o zi fiica mea s-a dus la bunici și m-a sunat să mă întrebe dacă-mi aduce porumb fiindcă știe că-mi place foarte mult. Fiindcă a insistat, am zis „Bine, adu”, dar nu m-am atins de el. A doua zi l-a mâncat tot ea, iar eu l-am inclus în meniu la o masă de prânz, astfel încât să se potrivească socotelilor mele.  

Se poate să mănânci orice-ți place, dar să știi cât și până unde să combini.

Am o cumnată care a slăbit 13 kg fiindcă s-a motivat văzându-mă pe mine.

O altă cumnată, de vreo 50 și ceva de ani, a slăbit 9 kg. Ea a stat mult timp cu această carte în casă. Eu am mai încercat să-i vorbesc, dar nimeni nu poate forța un om. La un moment dat a început să se simtă mai grea, o dureau picioarele foarte tare și și-a făcut curaj să țină săptămâna de detoxifiere, în care a slăbit 3 kg. Apoi a continuat așa câte puțin să combine rețetele din carte cu ce mai făcea ea prin casă și a slăbit în final 9 kg și se simte foarte bine!

Am și colege de muncă și consăteni care au comandat cărțile și își doresc să se apuce de dietă.

Aventura nu se încheie odată cu capitolul 4. Finalul cărții ne surprinde cu 2 bonusuri de vis și cu un spațiu special creat pentru tine! Nu vă dau mai multe detalii, să nu vă stric surpriza.

Eu cred sincer că această carte este, probabil, cea mai bună metodă pentru a slăbi. Asta dacă nu cumva există un antrenor/nutriționist personal care pentru 100-200 de lei îți oferă peste 100 de rețete de slăbit cu poze, experiențe personale de viață împărtășite, un program de sport accesibil oricui, un ghid pentru eliberarea sufletului, a minții și a corpului de energii negative și sprijin în orice moment pe grupul de Facebook.

Avem multe de învățat una de la cealaltă și o mulțime de trăiri și de REUȘITE de împărtășit!

Vă aștept în comunitatea noastră!

Sunt recunoscatoare si ma bucur ca am descoperit carțile, iar grupul de pe Facebook e o colectivitate in care am crescut impreuna cu alte femei, iar Iulia a fost cea mai mare sustinatoare a noastra, a stiut ca putem, doar de vointa am avut nevoie. 

Am avut vointa si am reusit sa ma mentin un an si patru luni, voi continua acest stil de viata pentru ca mi-a adus increderea si starea de bine. Pentru ca VREAU, POT SI AM SA REUSESC! 

Iti recomand si tie sa urmezi sfaturile Iuliei din carti. Pe mine m-au ajutat foarte mult. Noua ei carte este si mai buna. Are retete cu poze si indicatii si contine sfaturi suplimentare pe care nu le gasesti nicaieri. Retetele sunt foarte multe si variate, parca este ca o dieta personalizata. 

Detoxifiere. Dieta slabire. Mentinere.

Peste 350 de pagini color cu indicatii si retete sanatoase pentru detoxifierea mintii si a trupului, pentru o slabire sanatoasa si apoi, pentru o mentinere echilibrata. Fiecare meniu are o poza color reprezentativa.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la altă și este posibil să obții rezultate diferite față de cele obținute deja de persoanele care au trimis testimonialele.

*Disclaimer: Scăderea în greutate se realizează ca parte a unei diete sănătoase cu calorii reduse și a unui program de exerciții fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TU ȘTII DESPRE
NOUA DIETĂ TRIO

PENTRU SLĂBIT ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS?

Carte Trio Editie Actualizata

Poți slăbi cel puțin 3 kilograme doar din detoxifiere, prima din cele 3 etape ale cărții TRIO.

Carte Trio Editie Actualizata

NutriFitUp utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a NutriFitUp cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.