Dragile mele, deși puțin cam capricioasă, primăvara se apropie cu pași repezi; și, odată cu ea, își fac loc în garderoba noastră și ținutele ușoare, diafane de primăvară. Ca într-un joc de domino, următoarea carte care cade este cea a îngrijorărilor: „Cum să ascund șunculițele formate de-a lungul iernii?”, „Vine încă o primăvară în care nu sunt în formă…Ce să fac?”, „M-am îndrăgostit de rochia aceea de mătase, dar nu ar arăta bine pe mine”. Și tot așa.

Aproape toate am trecut prin asta: dezamăgire, disperare, tristețe, nemulțumire… Dar nu trebuie să fie așa! Deși nu recomand și nu promovez soluțiile „miraculoase”, în caz de urgență există soluții pentru o cură de slăbire rapidă. Trebuie doar să alegi cea mai bună dietă de slăbit pentru tine, cea care simți că ți se potrivește.

Îți voi prezenta în articolul acesta diete de slăbit 10 kg în 7 zile. Și, ca să fie totul cât mai sănătos, tot ce ai de făcut ulterior, este să menții: să continui să mănânci echilibrat, să nu faci excese, să faci din ce în ce mai mult sport. Ca să te asiguri că menții rezultatele obținute în urma dietei rapide, urmează programul NutriFitUp: un ghid ideal pentru slăbit, cu rețete și idei de gustări în funcție de necesarul de calorii al fiecăreia, alături de încurajări aproape zilnice pentru a face sport.

În plus, vei intra într-o comunitate minunată, o sursă inepuizabilă de inspirație, motivație, sfaturi, un loc în care simț că ești în siguranță să întrebi orice, să-ți exprimi orice temere, îngrijorare, dar și speranțele, obiectivele.

E posibil să slăbesc 10 kg în 7 zile?

Deși sună a reclamă tip teleshoping, cura de slăbire în 7 zile se bazează pe știința alimentelor. De-a lungul timpului, pornind de la studii despre știința și ingineria alimentelor, nutriționiștii au creat mai multe diete de slăbire rapidă.

Îți sugerez ca înainte să decizi să te apuci de oricare dintre ele, să consulți și calculatorul NutriFitUp ca să vezi care e necesarul tău zilnic de calorii și să ai o imagine cât mai clară asupra impactului pe care îl vor avea aceste diete. Nu doar că vei mânca mai puține calorii ca să slăbești (ceea ce e normal în orice dietă), ci vei mânca mult mai puține calorii decât trebuie ca să slăbești sănătos și armonios.

1. Dieta disociată

Acest tip de regim încearcă să separe complet proteinele, carbohidrații și grăsimile în meniul zilnic.

Adică ești limitat să mănânci o singură grupă alimentară, ori la fiecare masă, ori în fiecare zi.

Creatorul ei, medicul american Howard Hay, a pornit de la principiul că prin combinarea greșită a anumitor nutrienți este afectată digestia înceată – procesul prin care mâncarea e pregătită pentru a fi absorbită în organism. Astfel, eliminarea reziduurilor nu se mai face corect, producând dezechilibre.

 Adoptând dieta disociată, organismul tău nu mai e nevoit să secrete la o singură masă enzime pentru toate categoriile de nutrienți (proteine, carbohidrați). Secretând enzime pentru o singură grupă alimentară, digestia și absorția nutrienților devine mai eficientă și accelerează arderile, ajutându-te să slăbești.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Poate ai observat că, deseori, mesele complexe te lasă balonată sau cu stomacul deranjat. Cauza este digestia proastă determinată de multitudinea de enzime nevoite să lucreze în același timp pentru a transforma alimentele în particule ce pot fi absorbite de către corp.

Un exemplu de „așa nu” sunt mesele din copilărie, formate din felul întâi și felul doi, plus desert.

Un alt lucru interesant generat de dieta disociată este sațietatea senzorială dezvoltată în urma consumului acelorași alimente. Simți nevoia să mănânci mai puțin atunci când simți mirosul sau vezi același tip de mâncare.

Secretul este să nu prelungești zile în șir această abordare fiindcă riști să-ți pierzi autocontrolul și să dezvolți pofte noi.

Să vedem acum care sunt regulile unei diete disociate.

        Principiul de bază: este interizsă amestecarea alimentelor la o masă sau chiar în aceeași zi.

1. Folosește un singur aliment de bază la fiecare masă. Dacă folosești două sau trei alimente, trebuie să facă parte din aceeași grupă alimentară.

2. Niciodată nu mânca proteine și carbohidrați la aceeași masă – mai ales zahăr.

3. Nu amesteca sursele de proteine la o masă. Spre exemplu, e interzis să combini carne cu pește, produse lactate cu legume etc.

4. Carbohidrații simpli și cei complecși trebuie incluși la mese diferite.

5. După o masă principală nu mânca desert (inclusiv fructe). Poți alege desertul pentru gustările între mese.  

6. E obligatoriu să mănânci legume și fructe pentru detoxifierea organismului.

7. Este interzisă carnea de oaie și de porc (sunt foarte grase).

8. În prima parte a zilei se recomandă carbohidrații. Evită să-i incluzi la ultima masă.

9. Deși micul dejun trebuie să fie cea mai bogată masă a zilei, se respectă principiul neamestecării carbohidraților cu proteinele.

10. La ultima masă a zilei, consumă proteine. Ai ca alternativă carbohidrați complecși proveniți din legume sau cereale.

Atenție! Nu uita că în fiecare zi poți mânca un singur tip de aliment. Dacă începi dimineața cu legume, continui așa până la ultima masă, inclusiv. Le poți găti în diferite forme: salată, grill, abur…

Aceste lucruri sunt foarte ușor de înțeles dacă iei în calcul următoarele aspecte: carbohidrații simpli (zaharurile) se digeră rapid, iar cei complecși (paste, cartofi, soya, orez etc.) parcurg un proces mai îndelungat; proteinele se digeră într-un mediu acid, cu ph mai mic de 7, carbohidrații, însă, se descompun într-un mediu alcalin (ph mai mare de 7).

Combinând aceste 2 grupuri de alimente la aceeași masă, digestia devine lentă, fiecare dintre ele realizându-se într-un mediu nefavorabil. Rezultatele, cu siguranță, le cunoaștem fiecare dintre noi: digestie prelungită, fermentarea alimentelor, senzația de durere de burtă, balonare, constipație, gaze etc.

Cele trei grupe principale de alimente din dieta disociată sunt: proteinele, amidonul și alimentele neutre. Combinațiile permise sunt: proteinele cu alimentele neutre și amidonurile cu alimente neutre.  

Totodată, nu uita că anumite alimente au nevoie de un mediu bazic (alcalin): paste, orez, legume, alune, banane, dulciuri, miere etc (sursele de carbohidrați). Alte alimente se descompun în mediu acid: carne albă și roșie, produse lactate, piersici, prune, fructe citrice, mere, pere, căpșuni etc.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Există diverse variații ale dietei disociate, precum: dieta disociată 333, dieta disociată 222 și 111, dieta Rina.

Dieta 333 te poate ajuta să dai jos 8 kg în 9 zile, în funcție de corpul și starea de sănătate a fiecăreia. Ideea de bază este că primele 3 zile poți consuma doar carne și produse din carne (cu excepția cărnii de porc și a mezelurilor). Următoarele 3 zile vei consuma doar legume și fructe. Deși aici ai mai multe opțiuni, există și câteva fructe și legume interzise, precum: banane, struguri, orice fructe uscate, cartofi, mazăre și fasole. În ultimele 3 zile poți consuma orice produs lactat care nu conține arome sau fructe – de preferat lactatele degresate.

Dieta 222 sau 111 alternează între 1 zi sau 2 zile. Adică: 1 sau 2 zile carne, 1 sau 2 zile legume, 1 sau 2 zile lactate.

Dieta Rina este recomandată pentru o perioadă mai lungă, de 90 de zile și este foarte populară la nivel mondial pentru rezultatele spectaculoase. Aceasta presupune repetarea pentru 90 de zile a unui regim alimentar structurat pe 4 zile diferite.

2. Dieta indiană

Scopul curei de slăbire indiene este eliminarea surplusului de grăsime. Aceasta se bazează pe un plan alimentar compus doar din produse vegetale. Cel mai mare avantaj, pe lângă slăbirea rapidă, este detoxifierea organismului – lucru vital pentru un stil de viață sănătos. Este foarte important să bei zilnic 2 l de apă pentru a te asigura că alimentele se transformă în nutrienți. Vei slăbi chiar și 5-8 kg într-o săptămână.

3. Dieta balerina – cum să slăbești un kilogram pe zi

Dragile mele, vă voi distruge iluzia determinată de nume: această dietă nu este inspirată din meniul balerinelor fiindcă ele au nevoie de un aport caloric proporțional cu energia pe care o depun și de o nutriție bogată în micro și macronutrienți.

Dieta balerina este hiperproteică și cu un conținut scăzut de carbohidrați; conținutul caloric ajunge la 1000 kcal pe zi. Este o cură de slăbire rapidă foarte drastrică și necesită un nivel ridicat de disciplină. Imediat ce vă prezint regulile veți înțelege de ce spun asta. Așadar:

1. Prima regulă: mănâncă din două în două ore, respectându-le întocmai în fiecare zi a dietei.

2. A doua regulă: bea 2 litri de apă zilnic. Varianta optimă ar fi apa plată cu lămâie fiindcă susține procesul de detoxifiere a organismului. Ai grijă să bei apa la distanță de 30 de minute de la ultima masă – un principiu sănătos indiferent de dieta urmată și dacă urmezi sau nu urmezi o cură de slăbire.

3. A treia regulă: nu ai voie să mănânci  cu 3 ore înainte de ora de culcare.

4. A patra regulă: sub nicio formă, nu consuma zahăr, produse de patiserie și (alte) gustări din comerț.

Foarte mare atenție la următoarele aspecte:

 • această cură de slăbire rapidă trebuie ținută doar 7 zile. Acest lucru aduce câteva avantaje importante: este ieftină, fiindcă durează foarte puțin, e mai ușor de ținut, nu ridică probleme prea mari pentru sănătate atâta timp cât nu prelungim cele 7 zile.
 • dieta Balerina nu se recomandă persoanelor care suferă de afecțiuni renale, gastrice, anemie sau avitaminoze.

4. Dieta ketogenică (keto)

Probabil că este una dintre cele mai cunoscute diete de slăbire rapidă. Mecanismul său este următorul: forțează organismul să înlocuiască carbohidrații și glucidele cu grăsimile din alimente și de pe corp – ca sursă de energie.

În acest fel, sursele de glucoză sunt epuizate și ficatul e forțat să transforme atât grăsimea din alimente, cât și depunerile corpului în corpi cetonici și acizi grași, pe care îi folosește ca sursă de energie pentru celule.

Obiectivul dietei ketogenice este inducerea stării de cetoză și menținerea corpului în această stare cel puțin 4-6 săptămâni. Inducerea în stare de cetoză reprezintă trecerea organismului de la glucoză la grăsimi.

Stocurile de grăsime sunt epuizate de organism în minim 24 de ore (sau în câteva zile). Ca să afli rapid și sigur că ești în stare de cetoză, folosește un glucometru pentru a măsura glucoza și corpii cetonici.

Cel mai mare și important avantaj al dietei Keto este faptul că nu generează pierderea de masă musculară.

Un alt avantaj este că nu e atât de restrictivă ca celelalte, singurele categorii alimentare interzise fiind carbohidrații și glucidele.

Dragilor, așa cum observați și voi, toate aceste diete sunt extrem de dure și reprezintă un șoc enorm pentru organism. Sfatul meu este să apelați la ele doar dacă e o necesitate reală fiindcă, abordate cu neglijență, pot provoca accelerarea acumulării de kilograme în plus (mai multe decât înainte), slăbirea organismului, probleme ale florei intestinale… Și pentru 10 kg eliminate la foc automat, puteți ajunge să vă confruntați cu noi dereglări ale organismului. În perioada acestor diete rapide vă veți simți mai slăbite, nu veți avea energie pentru sport, veți fi mai absente emoțional din relațiile cu cei din jur și e foarte posibil să nu aveți randament la serviciu.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Înainte să începeți o astfel de cură de slăbire rapidă, răspundeți-vă la următoarele întrebări:

1. De ce îmi doresc să slăbesc într-un timp atât de scurt?

2. Cum voi trece peste senzația de moleșeală a organismului, lipsa de energie, stările de foame?

3. M-am asigurat că săptămâna în care îmi propun să țin o dietă rapidă este una liniștită, fără drumuri suplimentare după serviciu, fără vizite, muncă peste program?

4. Ce voi face după cele 7 zile de slăbit rapid? Ce voi mânca? Cum voi crește aportul caloric? Cum voi ceda tentației de a mă „recompensa” cu un burger/tort/ orice îmi face plăcere, dar e plin de calorii?

5. Care e obiectivul meu după cele 7 zile?

În cele 2 cărți cu rețete de slăbit NutriFitUp, Detoxifiere.Dietă slăbire.Menținere și Dieta NEXT LEVEL, sunt alături de tine timp de 80 de săptămâni, îndrumându-te ce să mănânci zilnic pentru a avea o dietă sănătoasă, un stil de viață sănătos, în care să incluzi și sportul. Sunt potrivite pentru orice tip de program ai avea, iar exemplul cel mai bun este Florina, care, deși lucrează în 3 schimburi, a reușit să slăbească 22 kg într-un an. Înainte să-ți „traumatizezi” organismul cu astfel de schimbări bruște, citește puțin povestea ei, ca să vezi câtă energie, poftă de viață și bucurie i-a adus stilul de viață NutriFitUp.

Planuri alimentare pentru a slăbi 10 kg în 7 zile

O să vă prezint acum idei de meniuri, în funcție de fiecare dietă, pentru a avea un plan alimentar bine pus la punct, care să te ajute să-ți atingi obiectivul de slăbire rapidă.

Dieta disociată

Există chiar 2 variante pentru dieta disociată de 7 zile:

a) Varianta 1:

– luni: carne de pui sau curcan;

– marți: legume;

– miercuri: lactate;

– joi: fructe;

– vineri: pește;

– sâmbătă: cereale;

– duminică: ouă.

b) varianta 2:

– luni: legume;

– marți: carne de pui sau curcan;

– miercuri: ouă;

– joi: lactate;

– vineri: pește;

– sâmbătă: fructe;

– duminică: la o masă cereale, iar la restul orice vrei.

Dacă vrei să încerci dieta rina, iată un plan alimentar pentru o lună:

Ziua 1 – proteine: carne slabă, ouă fierte, brânzeturi degresate.

Ziua 2 – legume: inclusiv cereale, cartofi sau leguminoase în orice combinații.

Ziua 3 – vitamine: este dedicată fructelor. Atâta timp cât ții cont de nivelul de zahăr din sânge, poți mânca oricâte fructe.

Ziua 4 – carbohidrați: acum îți poți „face de cap”, dar nu consuma pizza sau paste cu carne sau brânzeturi.

Și repeți acest circuit timp de 30-31 de zile.

Dieta indiană

Iată cum arată planul alimentar pe 7 zile:

1. Consumi doar fructe și legume, orice cantitate. Se recomandă pepenele verde sau galben, merele, portocalele, rodiile și căpșunele. Este interzis, însă, să mănânci struguri, banane și mango.

2. Consumi doar legume, în orice cantitate, crude sau fierte. Poți include și cartofi.

3. Combini alimentele din primele 2 zile, doar cele menționate. De data aceasta, nu ai voie să adaugi cartofi.

4. Consumi maxim 6 banane și maxim 4 pahare cu lapte.

5. Este ziua de roșii, varză, brânză de vaci (maxim 500 g) și un castron de orez brun. Poți consuma pește la o singură masă și doar dacă nu-ți place, poți înlocui cu 500 g piept de pui.

6. În această zi poți mânca aceleași alimente ca în ziua precedentă, cu excepția roșiilor. Partea bună e că poți adăuga alte legume, în funcție de preferințe.

7. Te poți delecta cu orez brun, fructe și legume.

Dieta ketogenică

Planul alimentar pentru dieta ketogenică de slăbire rapidă trebuie să aibă ca fundament următoarele aspecte:

 • alimente permise:

Concret, regimul alimentar pe durata dietei ketogenice trebuie să cuprindă alimente cu conținut ridicat de grăsimi, conținut mediu de proteine și conținut foarte mic de carbohidrați.

Așadar, ai voie să mănânci: carne de pui, vită, porc, miel, pește, oaie, ouă, lactate, alune de pădure, migdale, nuci, ulei de cocos, alte uleiuri vegetale, alte nuci și semințe, unt, smântână fermentată, legume și fructe cu conținut foarte mic de carbohidrați, fructe de pădure(pt. conținutul de fibre).

Alimentele interzise sunt: sarea și zahărul, orice preparate cu zahăr – sucuri, prăjituri, dulciuri, etc., produsele făinoase – paste, pâine, produse de patiserie, cereale, băuturi alcoolice, fructe, cu câteva excepții mici, legume cu un conținut ridicat de carbohidrați – cartofi, porumb, fasole mezeluri și alte produse din carne procesată.

În ceea ce privește proporțiile de grăsimi, proteine și carbohidrați zilnice, acestea trebuie să se încadreze în următoarele valori:

75-80% grăsimi

15-20% proteine

5% carbohidrați

Ca și număr de calorii, se recomandă un minim de 2000 de calorii pentru femei și 2500 de calorii în cazul bărbațiilor.

Rețete pentru a slăbi 10 kg în 7 zile

Și acum, așa cum te-am obișnuit, o să-ți prezint câteva rețete. Având în vedere că unele dintre dietele de slăbire rapidă sunt atât de drastice încât nici nu ai nevoie să gătești ceva, îți voi prezenta câteva idei de rețete de slăbit rapid pentru dieta keto.

Smoothie cu avocado și semințe de chia

Ingrediente:

 • 1-1/4 căni lapte cocos;
 • jumătate de avocado congelat;
 • 1 lingură unt de nucă de cocos;
 • 1 lingură semințe de chia (înmuiate anterior în 3 linguri de apă timp de 10 minute);
 • 2 linguri de coji de cacao, cacao pudră sau o măsură de pudră proteică de cacao;
 • 1 lingură ulei de cocos;
 • gheață (opțional);
 • pentru topping: scorțișoară și coajă de cacao.

Cojile de cacao și scorțișoara pune-le deasupra, după ce amesteci totul în blender.

Baba Ganoush

Ingrediente:

 • 1 vânătă feliată;
 • 1 cană tahini;
 • 3-4 căței de usturoi zdrobiți;
 • 1-2 linguri de ulei de avocado;
 • 1 cană pătrunjel tocat;
 • sare de mare și piper după gust.

Mod de preparare: 

Așezi feliile de vânătă pe o foaie de copt. Le sărezi și le lași să se odihnească timp de 20 de minute. Vinetele vor avea apă în exces – o îndepărtezi ușor cu un prosop de hârtie.

Pune tava pe cea mai înaltă poziție a cuptorului și coace timp de 5-8 minute. Apoi pune-o într-un mixer ca să o sfărâmi.

În final, pune toate ingredientele și blenduiește la cea mai înaltă treaptă.

 

Supă de ceapă

Ingrediente:

 • 4 cepe mari, decojite și tăiate în felii subțiri
  • 2 căni de supă concentrată de oase de pui
  • 2 căni de supă concentrată de oase de vită
  • 4 linguri de unt clarificat
  • 5 căței de usturoi, tocați
  • brânză de capră pentru topping
  • sare de mare și piper după gust.

Mod de preparare:

Topești untul clarificat într-un vas pe aragaz, apoi adaugi ceapa și amesteci până devine ușor caramelizată.

Adaugă supele concentrate și usturoiul, presară sarea și piperul și lasă totul să fiarbă până dă în clocot. După ce a ajuns la punctul de fierbere, mai las-o pe foc timp de 30-50 minute.

Maioneză din ulei de cocos

Ingrediente:

 • 2 gălbenușuri de ou la temperatura camerei
 • 1 lingură de muștar
 • 2 linguri de suc proaspăt de lămâie
 • jumătate de cană de ulei de măsline
 • ¾ cană de ulei de cocos topit
 • sare și piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Adaugă într-un blender gălbenușurile, muștarul, o lingură de suc de lămâie și blenduiește la cea mai mică viteză.

Adaugă încet uleiul și, după ce e bine încorporat, adaugă restul de suc de lămâie, sare și piper. O poți păstra într-un borcan, în frigider.

Pizza cu crustă crocantă

Ingrediente:

 • 1 ½ căni de mozzarella rasă
 • 4 linguri de cremă de brânză
 • 1 ou mare
 • ¾ cană de făină de migdale
 • 1 linguriță de praf de copt
 • 1 linguriță de ierburi aromatice italiene

Mod de preparare:

Bineînțeles, preîncălzim cuptorul la 220 oC. Combină mozzarella și crema de brânză într-un castron și încălzește compoziția timp de 30 sec. în cuptorul cu microunde. Scoate castronul din cuptor și amestecă, apoi mai lasă-l 30 de sec. la cuptor și amestecă din nou. Astfel, obții o masă omogenă de brânză topită.

Următorul pas e să adaugi făina de migdale, praful de copt, oul și orice ierburi și condimente mai dorești în amestecul de brânzeturi. Amestecă bine toate ingredientele și, când compoziția este omogenă, formează o bilă din aluatul rezultat. Pune bila respectivă pe o hârtie de copt, pune deasupra o altă hârtie de copt și rulează ușor sucitorul pentru a forma crusta.

Pune crusta formată pe o tavă și dă-o la cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Scoate tava din cuptor și adaugă toppingurile dorite, apoi coace totul pentru încă 7-8 minute.

Toppinguri pe care le poți folosi pentru pizza keto: pepperoni, bacon, salam, carne de pui, felii de cârnați, rondele de ceapă, rondele de ardei gras, ardei japaleno, felii de ciuperci, măsline, mozzarella, cașcaval.

  Ai grijă că ananasul e interzis în dieta keto. În rest poți folosi aproape orice.

Despre dieta NutriFitUp

Dacă ai cumpărat până acum cel puțin una dintre cărțile NutriFitUp ai mai puține șanse să fii afectată de efectele negative ale curelor de slăbire rapidă. După cele 7 zile de dietă drastică, ai la degetul mic rețete sănătoase de slăbit pentru 40 de zile. În prima carte, Detoxifiere. Dietă slăbire. Menținere, găsești un capitol întreg dedicat detoxifierii trupului și sufletului, alături de câteva crâmpeie din povestea mea de viață. În cea de-a doua carte, Dieta NEXT LEVEL, am completat primul ghid cu rețete pentru încă 40 de zile și idei de sport.

Dieta Next Level Coperta

Dieta NEXT LEVEL

Dieta NEXT LEVEL este o dieta unica, cu peste 550 de pagini color, foarte bine structurata, cu mese pe tipuri de calorii, mese delicioase, cu poze color si cu provocari sportive zilnice, potrivite oricarei femei care vrea sa slabeasca sanatos.

Deși cu dieta NutriFitUp nu slăbești în 7 zile atât de mult, ai siguranța că slăbești echilibrat, vei avea mușchii tonifiați, pielea hidratată, fermă și te vei simți plină de energie.

În plus, vei câștiga pentru totdeauna lupta cu kilogramele în plus fiindcă eu te îndrum prin aceste cărți să înțelegi de unde a apărut această problemă, ce legătură există între ea și emoții, ce poți mânca pentru a te asigura că ai grijă de sănătatea ta. Totodată, te susțin pe parcursul celor 8 de săptămâni să incluzi treptat sportul în viața ta. În afară de sprijinul meu, vei avea alături alte 8.000 de femei care au trecut/trec prin lupte asemănătoare și sunt pregătite oricând să-ți ofere un sfat, o idee, să-ți împărtășească experiența lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TU ȘTII DESPRE
NOUA DIETĂ TRIO

PENTRU SLĂBIT ȘI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS?

Carte Trio Editie Actualizata

Poți slăbi cel puțin 3 kilograme doar din detoxifiere, prima din cele 3 etape ale cărții TRIO.

Carte Trio Editie Actualizata

NutriFitUp utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a NutriFitUp cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.